Subaru un "AD REM Auto" savu piekto jubileju svin jaunās mājās

"AD REM Auto" kopš 2008. gada ir Subaru oficiālais pārstāvis Latvijā. Atzīmējot piekto gadadienu, uzņēmums ir nolēmis pārcelties uz jaunu mājvietu Brīvības gatvē 246, Rīgā. Tādējādi autocentrs uz Rīgas galvenās artērijas, sākot no 2013. gada 2. aprīļa, būs jaunā mājvieta "AD REM Auto" Subaru tirdzniecības un servisa centram, kas, līdz šim darbojoties Dārzciema ielā, ir iekarojis daudzu Subaru automašīnu lietotāju sirdis.

Uzņēmums "AD REM Auto", kas dibināts 1992. gadā, jau piecus gadus Latvijā pārstāv japāņu ražotāja "Fuji Heavy Industries" vieglo automobiļu marku Subaru. Piecu gadu laikā "AD REM Auto" Latvijā ir pārdevis 678 Subaru automobiļus, un sniedz tehniskās apkopes un servisa pakalpojumus daudz, daudz vairāk Subaru markas automobiļu lietotājiem.

Subaru Latvijā piedāvā visplašāko pilnpiedziņas automobiļu klāstu. Tie nereizi vien ir pierādījuši savu piemērotību Latvijas mainīgajiem ceļu segumiem un laikapstākļiem. Jaunajās Subaru mājās var iepazīt arī jaunāko Subaru modeli – pilnīgi jauno Forester, kurš jau šobrīd ir iekarojis daudzu Subaru cienītāju sirdis.

Ar visu Subaru modeļu gammu, sākot ar 2. aprīli, iepazīties, kā arī veikt testa braucienus, iespējams  jaunajā "AD REM Auto" autosalonā Brīvības gatvē 246.

Marta beigās "AD REM Auto" noslēdza labdarības akciju "Pērc Subaru, dalies mīlestībā", kas ilga divus mēnešus. Šīs akcijas ietvaros tika vākti līdzekļi un mantas Strazdes bērnu namam un dzīvnieku patversmei "Ulubele". "AD REM Auto" pateicas visiem klientiem, atsaucīgajiem cilvēkiem un kompānijām, kuru vidū ir arī akcijas oficiālie atbalstītāji "Jānis Roze" un "Anigma". Savukārt par galvenajiem labdarības projekta atbalstītājiem kļuva klienti, kuri iegādājās jaunus Subaru februāra un marta mēnešu laikā, jo tieši ar viņu palīdzību izdevās savākt nepieciešamos līdzekļus un materiālus, lai Strazdes bērnunama bērniem sagādātu jaunas mēbeles rotaļu istabai un  palīdzētu dzīvnieku patversmes iemītniekiem.

Par "AD REM Auto"

"AD REM Auto" kopš 2008. gada ir oficiālais Subaru automobiļu pārstāvis Latvijā, kas nodrošina šīs markas automobiļu tirdzniecības un servisa pakalpojumus. "AD REM Auto" salonā pirktajiem un apkoptajiem Subaru automobiļiem tiek piedāvāts 3 gadu bezmaksas serviss.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Latvija
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67690396sec.