Mazda aicina pārspēt vienu no Latvijas labākajiem pludmales volejbolistiem

2013. gada 18. augustā, Mazda dīleris Latvijā – Inchcape Motors Latvia aicina ikvienu pludmales volejbola cienītāju uz grandiozāko pludmales volejbola notikumu Latvijā – Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenta kausa izcīņu Kings of the Beach Pludmales Sporta centrā Brazīlija. Pasākuma laikā ikvienam tā apmeklētājam būs iespēja piedalīties serves ātruma sacensībās, mēģinot pārspēt olimpiskā medaļnieka Mārtiņa Pļaviņa serves ātrumu.

Atbalstot pludmales volejbolu, Inchcape Motors Latvia šogad King of the Beach pasākumā rīko sportisku aktivitāti, kuras laikā ikvienam turnīra apmeklētājam būs iespējams izmērīt volejbola bumbas serves ātrumu. Labāko četru rezultātu ieguvēji saņems ekskluzīvu iespēju kopā ar Mārtiņu Pļaviņu apgūt pludmales volejbola pamatus un attīstīt esošās prasmes. Labākais rezultāts no šiem četriem saņems Mazda galveno balvu – jauno Mazda6 auto uz veselu nedēļas nogali.

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta kausa izcīņa King of the Beach norisināsies jau piekto gadu pēc kārtas. Šajā šova turnīrā kā ierasti spēlē paši labākie Latvijas pludmales volejbolisti. Šogad tie ir astoņi spēlētāji, kuri cīnīsies par pludmales karaļa titulu un pierādīs, ka Latvija ir pludmales volejbola lielvalsts. Turnīrā piedalīsies Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Ingars Ivanovs, kā arī divi sportisti, kuri pārvarēja kvalifikācijas kārtu - Klāvs Zaļkalns un Mārcis Jirgensons.

King of the Beach kā šova turnīrs, papildināts ar visdažādākajām aktivitātēm un atrakcijām visai ģimenei, tāpēc laipni aicināti visi interesenti un pludmales volejbola atbalstītāji izbaudīt skaistas spēles un sportisku atmosfēru Pludmales Sporta centrā Brazīlija (Jūrkalnes ielā 100) 18. augustā sākot no plkst. 14:00. Pasākuma laikā ikvienam būs arī iespēja arī izmēģināt jaunākos Mazda auto modeļus, iepazīties ar izdevīgiem Inchcape Motors Latvia piedāvājumiem, kā arī pieteikties Inchcape lojalitātes kartei.

Par Inchcape Motors Latvia

2005. gadā Latvijā darbību uzsāka Inchcape Motors Latvia kā oficiālais Mazda un Jaguar automašīnu pārstāvis. Šobrīd uzņēmums ir oficiālais Ford un Mazda pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecību, kā arī servisa, rezerves daļu un virsbūves servisa pakalpojumu sniegšanu. Inchcape Motors Latvia galvenais mērķis ir sniegt saviem klientiem labākos pakalpojumus un nodrošināt vienas pieturvietas servisu, kas ietver arī Inchcape apdrošināšanu un Inchcape līzingu.

Par Inchcape

Inchcape ir pasaulē vadošais automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmums, kas pārstāvēts 25 pasaules valstīs ar vairāk nekā 200 saloniem. Pasaulē uzņēmums pārstāv 26 auto zīmolus, Latvijā - 8. Tādējādi Inchcape uzņēmumu grupa Latvijā ir kļuvusi par ietekmīgu automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmumu, kas pārstāv tādas automašīnu markas kā Alpina, BMW, BMW motocikli, Ford, Jaguar, Land Rover, Mazda un MINI.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.inchcape.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Lai skan bugi BURZMĀ Burzma
70. un 80. gadu latviešu hīti pie manis! Ieskandini saulgriežus virs Vecrīgas jumtiem, kad vēl, ja ne tagad? Gaidām Tevi 21.jūnijā jau 19.00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 21.06.2024 Grupas DUCELE saulgriežu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā plkst. 20.00 Jērcēnmuižas parkā aicinām uz latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas “Ducele” vasaras saulgriežu ieskaņas koncertu. Ieeja | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16502595sec.