Ar jaunā BMW 2. sērijas Active Tourer atklāšanu BMW papildina savu modeļu klāstu

Ar jaunā BMW 2. sērijas Active Tourer atklāšanu (kombinētais degvielas patēriņš: 6,0 – 4,1 litri uz 100 km; CO2 izmešu daudzums: 139 – 109 g/km)* BMW papildina savu modeļu klāstu un ienāk jaunā segmentā. Premium kompaktās klases jaunpienācējs prasmīgi apvieno komfortu un telpas funkcionalitāti ar BMW markai raksturīgajām priekšrocībām, dinamiku, stilu un eleganci. BMW 2. sērijas Active Tourer ir otrais modeļu sērijas atvasinājums, kam sekojot Coupe piemēram, piemīt harmoniskas proporcijas un sportiskums no visiem skatu punktiem. Būdams 4 342 milimetrus garš, 1 800 milimetrus plats un 1 555 milimetrus augsts, tas iemiesojis kompaktu ārējo izskatu un pārsteidzoša plašuma iespaidu iekšpusē, kas padara šo automobili perfekti piemērotu arvien pieaugošo pilsētas transporta izaicinājumu pārvarēšanai.

Jaunie trīs un četru cilindru turbodzinēji,  BMW EfficientDynamics risinājumi un plašās BMW ConnectedDrive pieslēguma iespējas ir galvenie elementi uz sportisku sniegumu un izcilu efektivitāti vērstas braukšanas pieredzes veidošanā.

Klasiskā BMW manierē apvienota dinamika un telpas funkcionalitāte.

Lai panāktu daudzpusību un funkcionalitāti kompakto premium auto klasē, nepieciešamas īpašas dizaina koncepcijas. BMW 2. sērijas Active Tourer ar tieši šim modelim izstrādātas sarežģītas priekšpiedziņas sistēmas palīdzību izdevies saglabāt markai raksturīgo braukšanas pieredzi. Ar 2 670 milimetru riteņu bāzi un paaugstināto jumta līniju, kas ļauj ievērojami palielināt auto iekšējos izmērus, radīta vēl nepieredzēta plašuma sajūta interjerā. Vadītāja un priekšējā pasažiera sēdpozīcija ir krietni augstāka nekā sedanā, kas nodrošina perfektu pārredzamību un padara iekāpšanu un izkāpšanu no auto vieglāku. Virkne uzglabāšanas nodalījumu un iespēja nolaist pasažieru sēdekļu atzveltnes ir tikai divi iespaidīgi salona pielāgošanas iespēju un rūpīgi izplānota telpas pielietojuma piemēri. Ar vairāku slāņu virsmu hierarhiju horizontālā izkārtojumā arī vadītāja vietā jūtams īpašs vieglums un plašums. Pieejama arī iespēja aprīkot auto ar panorāmas jumtu, kas ļauj saules gaismai piepildīt salonu. Arī BMW 2. sērijas Active Tourer viscaur dinamiskais izskats pasvītro modeļa piederību markai. Tas pamanāms nedaudz slīpajā, BMW dubultajā radiatora restē, ko ieskauj raksturīgie duālie priekšējie lukturi. Īsa priekšējā pārkare ir īpaši neierasta priekšpiedziņas auto iezīme un ir tik pat klasiska BMW dizaina detaļa kā īsā pārkare aizmugurē, garā riteņu bāze, Hofmeister izliekums pie aizmugurējiem sānu logiem un „L” burta formas aizmugurējie lukturu bloki. Izteiksmīgās kontūras un pievilcīgie izliekumi sānos uzsver riteņu arku formu un piešķir BMW 2. sērijas Active Tourer kustības ilūziju, pat automašīnai stāvot uz vietas. Arī iekšpusē izmantotās detaļas, uz vadītāja pusi pavērstās radio vadības un gaisa kondicioniera pogas, kā arī ventilatora atveres nepārprotami norāda uz piederību BMW markai.

Maksimāla pielāgojamība un funkcionalitāte.

Plašas bagāžas nodalījuma pielāgošanas iespējas, tā ietilpība var tikt palielināta no 468 litriem līdz 1 510 litriem, un 40:20:40 attiecībā nolaižamās aizmugurējo sēdekļu atzveltnes, kas pieejamas standartaprīkojumā ir lielisks modeļa ikdienišķās funkcionalitātes piemērs. Pielāgošanas iespējas papildina arī bīdāma aizmugurējo sēdekļu rinda, ko vajadzības gadījumā var izmantot, lai palielinātu vietu aizmugurē sēdošo kājām vai iegūtu papildu vietu bagāžai. Piekļūšana bagāžniekam ir īpaši pārdomāta un viegla, pateicoties platam, plaši atveramam nodalījuma vākam, ko papildu ērtībām var aprīkot ar automātisko atvēršanu un aizvēršanu ar vadības pogu vai Smart Opener funkciju, ar kuras palīdzību iespējams vadīt bagāžas nodalījuma vāku, izmantojot kāju kustību.

Pēdējās paaudzes trīs un četru cilindru dzinēji.

Jaunais BMW 2. sērijas Active Tourer pieejams ar trīs jaudīgiem, viegliem un ekonomiskiem trīs un četru cilindru spēka agregātiem, kas pārstāv daļu jaunākās paaudzes dzinēju klāsta. Šķērsām novietotie dzinēji lepojas ar kompaktu dizainu, un apvienojumā ar BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju tie atbilst EU6 izmešu normām.

Trīs cilindru benzīna dzinēji izceļas ar pārsteidzošu efektivitāti un lielisku veiktspēju. Pirmizrādi piedzīvo jaudīgais BMW 218i Active Tourer (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 6,1/4,2/4,9 l/100 km, CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 115 g/km)*, un tas apvienots ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Dzinēja darba tilpums ir 1,5 litri, tas ģenerē 100kW/136 zs, zibenīgi reaģē uz gāzes pedāli un agresīvi uzņem apgriezienus, nodrošinot spēcīgu dinamiku. Trīs cilindru dzinēja uzbūves priekšrocība ir tāda, ka uz to neattiecas pirmējie un otrējie inerces spēki, turklāt, balansēšanas vārpsta nodrošina vienmērīgu paātrinājumu visā apgriezienu diapazonā.

Dzinēju klāsta augšgalu pārstāv BMW 225i Active Tourer (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 7,6/5,0/6,0 l/100 km; CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 139 g/km)*. Ar 170 kW/231 zs jaudu, kas ļauj 6,8 sekundēs * veikt sprintu no 0 līdz 100 km/h (62mph), un 235 km/h maksimālo ātrumu modeļa četru cilindru dzinējs paceļ veiktspējas un dinamikas standartu savā klasē.

Zem BMW 218d Active Tourer (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 5,0/3,6/4,1 l/100 km; CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 109 g/km)* motora pārsega atrodas strādīgs četru cilindru dīzeļdzinējs, kas pārstāv to pašu jaunāko dzinēju klāstu kopā ar benzīna motoriem, tam ir 110 kW/150 zs jauda un 330 Nm maksimālais griezes moments. Šis spēka agregāts ir kārtējais apliecinājums BMW dīzeļdzinēju lieliskajai dinamikai, jo BMW 218d Active Tourer paātrinās no 0 līdz 100 km/h 8,9 sekundēs*, un tā maksimālais ātrums ir 205 km/h*

BMW starp priekšpiedziņas auto.

Kā jau visi BMW modeļi, jaunais Active Tourer izceļas ar lielisku dinamiku un markas izslavēto braukšanas pieredzi. No jauna izstrādātā automobiļa šasija ar viena savienojuma atsperes balsta asi priekšpusē un daudzsavienojumu aizmugurējo asi apvieno gaitas precizitāti un izveicību ar lielisku vadāmību un stabilitāti, kā arī komfortablu balstiekārtu. Priekšējā velkošā ass jaunajā BMW 2. sērijas Active Tourer ir rūpīgi pārbūvēta, lai nodrošinātu optimālu braukšanas dinamiku un ārkārtīgi precīzu stūrēšanu. Elektromehāniskā stūre un sistēmas funkcionālie iestatījumi strādā vienoti, lai nodrošinātu vadāmību bez pārmērīgas piestūrēšanas sajūtas, kas raksturīga jaudīgām priekšpiedziņas automašīnām.

Augstas un paaugstinātas stiepes izturības daudzfāzu tērauda izmantošanai ir noteicoša loma jaunā BMW 2. sērijas Active Tourer drošības standartu nodrošināšanā, vienlaikus noturot automašīnas svaru iespējami zemu. Konstrukcijas vieglums kā izšķiroši nozīmīgs faktors atspoguļojas braukšanas dinamikā un tas ir tikai viens no EfficientDynamics tehnoloģiskajiem elementiem. Starp tiem ir arī automātiskā Start Stop sistēma, bremzēšanas enerģijas reģenerācija, optimālas ātrumu pārslēgšanas indikators, dažādas pēc vajadzības ieslēdzamas palīgsistēmas un iebūvētie gaisa aizkari, kas, izmantojot divas vertikālas gaisa ieplūdes atveres priekšējā bamperā, novada gaisa plūsmu gar priekšējiem riteņiem.

M Sport pakete satriecošam izskatam.

Bez standarta apdares, pieejamas divas papildu aprīkojuma versijas, kas ļauj auto īpašniekiem piešķirt individualitāti gan auto ārējam izskatam, gan interjeram. Sport Line uzver dinamiskumu, bet Luxury Line piešķir auto elegantu un ekskluzīvu raksturu. M Sport pakete, kas būs pieejama sākot ar novembri, pavērs vēl plašākas individuālas pieskaņošanas iespējas. M Aerodynamics pakete, M Sport balstiekārta un 17 vai 18 collu M vieglmetāla diski auto ārpusē pieskaņoti M ādas stūres ratam un īpašas apdares sporta sēdekļiem interjerā, lai maksimāli izceltu BMW 2. sērijas Active Tourer satiksmes plūsmā. Modeļa aprīkojuma versiju klāsts tiks papildināts rudens beigās, iekļaujot versiju ar xDrive inteliģento visu riteņu piedziņas sistēmu.

Plašas pieslēguma iespējas drošībai un komfortam.

Drošības un komforta aprīkojums jaunajā BMW 2. sērija Active Tourer veido vienotu palīgsistēmu un dažādu ziņošanas un izklaides sistēmu ansambli, kas apvienots zem nosaukuma BMW ConnectedDrive. Piemēram, sastrēgumu asistents vai uz kameru balstītā kruīzkontroles sistēma ar Stop & Go funkciju, tās abas izmanto mono kameru. Tās asistē pie bremzēšanas un paātrināšanās (gareniskā vadība) kā arī pie stūrēšanas (laterāla vadība, izmantojot sastrēgumu asistentu), tajā pašā laikā atbrīvojot vadītāju no monotonām darbībām, braucot blīvā satiksmē auto rindā uz šosejas vai pilsētā.

BMW ConnectDrive servisi un aplikācijas savieno viedtālruņu aplikācijas ar automobili un ļauj izmantot inovatīvas iespējas, piemēram, durvju sarga sistēmu vai pievienot reāla laika satiksmes informāciju. Šīs iespējas iespējams pasūtīt vēlāk jebkurā laikā, un daudzos gadījumos uz dažādiem laika periodiem. Šādā veidā BMW 2. sērijas Active Tourer funkcionalitāti iespējams pielāgot un atjaunot tad, kad tas īpašniekam nepieciešams.

BMW 2. sērijas Active Tourer ir pirmais premium kompaktklases modelis, kas pieejams ar Head-Up krāsu displeju, kas projicē braukšanai nepieciešamo informāciju braucēja redzes lokā. Tā vietā, lai atainotu informāciju uz vējstikla, tā tiek attēlota uz virsmas paplašinājuma starp stūres ratu un priekšējo stiklu. Tas ļauj vadītājam nolasīt visus nepieciešamos rādītājus nenovēršot uzmanību no ceļa.

* Rādītāji ir provizoriski un vēl nav oficiāli apstiprināti. Degvielas patēriņa rādītāji aprēķināti pēc ECE testa cikliem.

Vairāk informācijas par oficiālo degvielas patēriņu, precīziem CO2 izmešu rādītājiem jauno automobiļu elektroenerģijas patēriņu pieejami norādījumos: “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Norādījumi par degvielas patēriņu, CO2 izmešiem un jauno automobiļu elektroenerģijas patēriņu), ko var iegūt pie visiem dīleriem un pie Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen un http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html. LeitfadenCO2 (GuidelineCO2) (PDF ‒ 2.7 MB)

BMW Group

BMW Group ir vadošais premium klases automašīnu un motociklu ražotājs pasaulē, kas pārstāv BMW, MINI un Rolls-Royce zīmolus. BMW Group ir starptautiska kompānija ar 28 ražotnēm un salikšanas darbnīcām 13 pasaules valstīs un starptautisku izplatītāju tīklu vairāk nekā 140 valstīs.

2013. gadā BMW Group pārdeva aptuveni 1,963 miljonus automašīnu un 115 215 motociklus. Peļņa pirms nodokļu nomaksas 2012. finanšu gadā bija 7,82 miljardi euro ar 76,85 miljardu lielu kopējo peļņu. 2012. gada 31. decembrī BMW Group strādāja 105 876 darbinieku.

BMW Group panākumi vienmēr ir balstījušies uz ilgtermiņa domāšanu un atbildīgu lēmumu pieņemšanu. Kā neatņemamu savas stratēģijas sastāvdaļu, uzņēmums pielieto ekoloģiski un sabiedriski ilgtspējīgas darbības principus visos vērtības pieauguma ķēdes posmos, uzņemas pilnu atbildību par savu produkciju un saistības rūpēties par dabas resursu saglabāšanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68233085sec.