LATVIJA | Jelgava

Jelgava: Atvērts pirmais DAN JOHN - slavenais itāļu zīmola vīriešu apģērbu veikals

Jelgava: Atvērts pirmais DAN JOHN - slavenais itāļu zīmola vīriešu apģērbu veikals

2024. gada 16.maijā svinīgā pasākumā t/c Pilsētas Pasāža, Jelgavā, tika oficiāli atklāts pirmais DAN JOHN itāļu zīmola apģērbu veikals Latvijā.

20240521-Dan-John-01

Pasākuma vadītājs Armands Simsons pilnībā ietērpies DAN JOHN zīmola apģērbā parādīja, kā itāļu kvalitāte un stils lieliski piestāv arī latviešu vīriešiem. Vienuviet šeit pulcējās daudzi modes nozares pārstāvji un sabiedrībā zināmas personības, kuras ar nepacietību gaidīja, lai varētu uzlaikot šo itāļu kvalitāti, un bija pārsteigtas par plašo veikala klāstu un augstajiem standartiem.
“Ievest Latvijā šādu pasaules zīmolu kā DAN JOHN, kurš sastopams lielākajās Eiropas metropolēs, ir liels prieks un gandarījums,” savā runā atklāja DAN JOHN Baltics valdes priekšsēdētājs Krišjānis Caune, “Mēs nebaidāmies teikt, ka šis noteikti ir sākums kam lielam, kas prasījis neatlaidību, darbu un noteikti vainagosies ar panākumiem.”

DAN JOHN ir zīmols ar augstu kvalitātes zīmi, tā krāsas un mūsdienīgums vijas ar praktiskumu, un viss par pieejamām cenām. To savā atklāšanas uzrunā uzsver arī uzņēmuma DAN JOHN Baltics izpilddirektore Lāsma Jugāne: “Savu pirmo iepazīšanos ar šo zīmolu varu raksturot pavisam īsi: tā bija mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Jā, šis zīmols māk apburt, par to pārliecinājos darba procesā Romā, kur man bija iespēja iepazīties ar zīmola augstajiem standartiem produkta dizainā, ražošanā, vizuālajā noformējumā un arī apgūt DAN JOHN smalko un eleganto klientu apkalpošanas kvalitāti.”

20240521-Dan-John-02

Tirdzniecības centrs Pilsētas Pasāža pēdējā gada laikā ir piedzīvojis būtiskas, pozitīvas pārmaiņas un kļuvis par lielāko iepirkšanās un izklaides parku Zemgalē. Veikala atklāšanā piedalījās arī t/c Pilsētas Pasāža pārstāvji un SIA “Marno J” valdes priekšsēdētājs Juris Kalvelis, savā runā uzsverot: “Esam bezgala lepni un gandarīti, šodien svinīgi atverot DAN JOHN veikalu Pilsētas Pasāžā. Tas ir pirmais specializētais vīriešu apģērbu veikals mūsu tirdzniecības centrā, un vēl lielāku gandarījumu sniedz apziņa, ka Jelgava, Pilsētas Pasāža, ir pirmais pieturas punkts DAN JOHN veikalu tīklam, ienākot Baltijas tirgū.”

Vakara gaitā, redzot kā pasākuma apmeklētājiem mirdz acis un piestāv itāļu mode, Lāsma priecīgi stāsta, ka “Mūsu vīrieši jau sen to bija pelnījuši. Šis ir tikai pirmais solis zīmola DAN JOHN attīstībai Baltijā – jau pavisam drīz tiks atvērts pirmais DAN JOHN veikals Rīgā, kuram noteikti sekos veikali gan Lietuvā, gan Igaunijā. Mēs ticam, ka DAN JOHN iekaros Jūsu sirdis un turpmāk katra mūsdienīga vīrieša garderobē būs pārstāvēts tieši šis zīmols. Mūsu vīrieši jau sen to bija pelnījuši.”

20240521-Dan-John-03

DAN JOHN veikalā tirdzniecības centrā Pilsētas Pasāža ir pieejams plašs un daudzveidīgs apģērbu klāsts, kurā klasiskais itāļu stila pieskāriens apvienots ar ikdienas modernā stila detaļām, un atspoguļo jaunu tendenču, materiālu un krāsu esenci. Apģērbu kolekcijās jūtams tradicionālais stils ar modernām niansēm, kas katru apģērba gabalu padara daudzpusīgu un piemērotu ikvienai dzīves situācijai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 21.06.2024 Grupas DUCELE saulgriežu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā plkst. 20.00 Jērcēnmuižas parkā aicinām uz latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas “Ducele” vasaras saulgriežu ieskaņas koncertu. Ieeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 20.06.2024 Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 21.06.2024 Limuzīns Jāņu nakts krāsā TUMĒ Tukuma TIC
21. jūnijā, paredzēts ekskluzīvs koncertuzvedums "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", koncerts norisināsies pie Tumes kultūras nama | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52453208sec.