Siguldas pils paviljons ir gatavs uzsākt sesto sezonu

Siguldas pils paviljons ir gatavs uzsākt sesto sezonu

Jau sesto vasaru jūlija un augusta nedēļu nogales siguldieši un Siguldas viesi varēs pavadīt muzikālās noskaņās. Ar stilīgiem, jaudīgiem un melodiskiem koncertiem Siguldas pils paviljons aicina ciemos, uzsākot biļešu tirdzniecību visās “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē.

20. jūlijā ar solokoncertu paviljonā viesosies jaunā, talantīgā māksliniece Emilija, kuras neparasto balss tembru un īpašo personības stāstu iepazinām šova “X faktors” 5. sezonā.

16. augustā paviljons uzmirdzēs mūzikas un talanta zeltā, jo ar ekskluzīvu koncertu uzstāsies spozmi ieguvušais duets “Bujāns” jeb Intars Busulis un Reinis Sējāns.

24. augustā pils dārzu romantikas un pasaulīgu vēsmu noskaņās piepildīs jaunās, bet mūzikas pasaulē sevi jau pierādījušu mūziķu izveidotās apvienības “Idille” koncerts.

31. augustā sezonas koncertu ciklu noslēgsim ar jaudīgu hiphopa žanra pamatlicēja Latvijā – Ozola – muzikālo performanci.

Kā ierasts, no plkst. 20.00 apmeklētājus sagaidīs dīdžeja piedāvātie ritmi un “Cafè Pils dārzs” gardais dzērienu un ēdienu piedāvājums. Vakara mākslinieku uzstāšanās sāksies ap plkst. 21.00. “Cafè Pils dārzs” un dīdžejs arī pēc koncertiem ļaus apmeklētājiem turpināt baudīt vasarīgos vakarus.

Biļešu cenas – 10 līdz 15 eiro. “S! Kartes” īpašniekiem, iegādājoties biļeti iepriekš, atlaide 20 %, daudzbērnu ģimenēm – 40 %. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Pasākuma dienā atlaides netiek piemērotas. Biļetes pieejamas visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Latvija
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91057611sec.