31. maija vakarā Ventspilī notiks skriešanās ar prāmi

31. maija vakarā Ventspilī notiks skriešanās ar prāmi

Piektdienas, 2024.gada 31. maija, vakarā Ventspilī plānots noskaidrot, kurš ātrāks – cilvēks vai prāmis. Sacensība sāksies pie Ventspils prāmju pasažieru termināļa plkst. 23.00 un noslēgsies Dienvidu mola galā. Visātrākie saņems vērtīgas dāvanas, no kurām galvenā – bezmaksas brauciens ar Stena Line prāmi. Skrējiena dalībnieki kopā ar līdzjutējiem tiks aicināti priecīgi sagaidīt vasaras mēnešus ballītē uz mola.

Atzīmējot ostas pievedceļu atjaunošanas programmas noslēgumu, Ventspils brīvostas pārvalde piektdienas, 31. maija, vakarā aicina ikvienu piedalīties vasaras sagaidīšanas pasākumā “Skrienies ar prāmi!” Distance, kurā ikviens aicināts izmēģināt savus spēkus, ir 4 kilometrus gara. Skrējiens sāksies pie prāmju pasažieru termināļa Dārzu ielā 6 līdz ar prāmja atiešanu no piestātnes pulksten 23.00 un turpināsies pa tikko atjaunoto Ostas ielu līdz stāvlaukumam pie Ostas kapteiņdienesta, tad pagriezīsies pa Loču ielu, lai apskrietu zvejas un jahtu ostu teritorijas, un turpinātu ceļu uz Dienvidu molu. Lai uzvarētu sacensībās, Dienvidu mola gaismas zīme jāsasniedz ātrāk par Stena Line prāmi.

Pulcēšanās un reģistrēšanās skrējienam sāksies no plkst. 22.00 stāvlaukumā pie prāmju termināļa Ventas pusē. Skrējiena starts paredzēts pulksten 23.00, tāpēc skrējēji aicināti ņemt līdzi lukturīšus ceļa izgaismošanai.

Pēc skrējiena visi aicināti uzkavēties Dienvidu mola laukumā pie skulptūras “Govs Matrozis”, lai kopā sagaidītu vasaras un brīvlaika sezonas sākšanos. Paši ātrākie skrējēji kā galveno balvu saņems braucienu ar Stena Line prāmi.

Ostas ielas pārbūve, kas noslēdzās šajā pavasarī, bija pēdējais posms Ventspils brīvostas pārvaldes īstenotajā pievedceļu atjaunošanas un pārbūves projektā, kurā atjaunoti vai izbūvēti 19 pievedceļu posmi gandrīz 13 kilometru garumā. Kopējās projekta attiecināmās izmaksas – 18,6 miljoni eiro. ES Kohēzijas fonda finansējums šajā projektā ir 15,296 miljoni eiro.

Kopš 2007. gada, īstenojot trīs apjomīgus ES Kohēzijas fonda līdzfinansētus projektus, Ventspils brīvostas pārvalde atjaunojusi vai izbūvējusi 75 ielu posmus Ventspilī, ieguldot pilsētas ielu infrastruktūrā vairāk nekā 80 miljonus eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 21.jūnijā Vecpilsētas ielā tirdziņš Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
21.jūnijā no 12 līdz 19 ikviens aicināts uz Dzīvesziņas un arodu sētu, Vecpilsētas ielā 2, kur norisināsies Zāļu tirdziņš un radošās darbnīcas. | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.470438sec.