Liepājā krāšņa un rotaļīga izstāde «Vējš galvā»

Dizaineres Aina Mālmeistere un Iveta Pērkone no Rīgas aicina apskatīt gofrētā kartona cepuru izstādi „Vējš galvā”. Tā būs apskatāma Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā no 6. līdz 31. janvārim.

Gofrētais kartons ir materiāls, kuru tik bieži izmantojot ikdienā kā iepakojuma materiālu, neaizdomājamies par tā daudzveidību un neskaitāmajām citām pielietojuma iespējām.

Divas profesionālas mākslinieces – dizaineres Iveta Pērkone un Aina Mālmeistere, kuras ikdienā strādā uzņēmumā “Stora Enso Packaging”, izstrādājot iepakojuma dizainu, palīdzēs mums iepazīt gofrētā kartona interesanto materiālu no cita skatu punkta. Mākslinieces ir vairākkārt piedalījušās lielās dizaina izstādēs, eksponējot dažādus interjera elementus, izgatavotus no kartona, taču šoreiz Iveta un Aina atļāvās savu radošo fantāziju izmantot mazliet atraktīvāk, pārsteidzot visus ar gofrētā kartona cepurēm. Izstādes apmeklētājiem apskatāmās cepures ir krāšņas, rotaļīgas, nopietnas un pat vēsturiskas – ideju pilnas un iedvesmojošas. Ekspozīcija tiks papildināta ar Ivetas Pērkones fotogrāfijām, kurās cepures jau galvā.

Esiet mīļi aicināti iepazīt gofrētā kartona savdabību cepuru izstādē „Vējš galvā”.

Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerija atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 19:00. Ieeja bez maksas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21342015sec.