Svinot Maizes svētkus, aicina pieteikties Zaļajam tirdziņam Kungu ielas radošajā kvartālā

Sestdien, 23. augustā, Kungu ielas radošajā kvartālā tiks svinēti Maizes svētki. Latviešu virtuve ne agrāk, ne šodien nav iedomājama bez īstas lauku maizes. Latvijas lauku smarža, darbīgo roku čaklums un svaigi ceptas lauku maizes garša ir tas, ar ko mēs varam lepoties. Zaļajā tirdziņā varēs iegādāties vietējo mājražotāju cepto maizi un citus lauku labumus, kā arī daudz gardu lietu.

Maizes svētkos cildināsim īstas lauku maizes garšu, tradīcijas un paražas, kas latviešiem saistās ar tās pagatavošanu. Latvieši izsenis ir bijuši ļoti prasmīgi maizes cepēji un varam lepoties, ka šīs prasmes esam spējuši saglabāt līdz pat mūsdienām. Maizes svētku laikā Zaļajā tirdziņā ikviens varēs atrast pa kādai gardai lietai sev, kā ierasts, tiks iekurts arī pavards uz kura kvartāla saimniece demonstrēs tradicionālā latviešu ēdiena pagatavošanas mākslu.

Zaļajā tirdziņā tiek aicināti pieteikties mājražotāji un citi tirgotāji, kuri piedāvā maizi, konditorejas izstrādājumus, svaigas ogas, dārzeņus, zaļumus, sieru, gaļu, kūpinātas zivis, kā arī citas gardas lietas. Parūpēsimies par augustam raksturīgu garšas buķetes daudzveidību Zaļajā tirdziņā Kungu ielas radošajā kvartālā. Tirdziņā laipni aicināti pieteikties arī daiļamatniecības meistari un citi tirgotāji. Interesenti aicināti pieteikt savu dalību pasākumam, zvanot LLBN kontaktpersonai Terēzei Fuglicai pa tālruni 63421670 vai mobilo tālruni 29388447 līdz 18. augustam.

Būsiet mīļi gaidīti Zaļajā tirdziņā, lai svinētu Maizes svētkus kopā Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54347587sec.