Siguldā norisināsies pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

2019. gada 26. janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī trešo gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem "Ziemas garšu svinēšana".

Pasākuma laikā no plkst. 12.00 līdz 16.00 apmeklētāji būs aicināti ļauties gastronomiskam piedzīvojumam un izbaudīt labākos Rīgas - Gaujas reģiona restorānu šefpavāru ēdienus, kas gatavoti brīvā dabā uz dzīvās uguns.

Svinēsim ziemu! Svinēsim vietējās garšas, svinēsim prasmīgo pavāru mākslu uz atklātas uguns pagatavot lielisku ēdienu!

Gardākos ēdienus uz uguns Siguldas pilsdrupu unikālajā atmosfērā gatavos "Entresol", "FERMA Restaurant", "Kungu rija", Mālpils muižas restorāns, Bīriņu pils restorāns, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā, "Stirna&avocado", kā arī siguldiešu un pilsētas viesu iecienīta kafejnīca "Misters Biskvīts".

Ēdienu cenas no 3 līdz 5 eiro, norēķini būs iespējami tikai skaidrā naudā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales terase "Pampūkas" atklāj sezonu! Preiļu novada TIC
Pludmales kafejnīca "Pampūkas" gatavojas sezonas atklāšanai Mātes dienā! Tiek "vārīti" pirmie saldējumi, ar kuru garšām vari iepazīties "Pampūku" | Skatīt vairāk
Latvija
Muzikāls vakars ar Lauri Valteru Tukuma TIC
Īpaša dzejas un mūzikas sinerģija. Tas būs sirsnīgs, brīnišķīgas mūzikas un dzejas piepildīts vakars. | Skatīt vairāk
Ieelpo pavasari Pelēču ezera purva takā Preiļu novada TIC
Pelēču ezera purva dabas izziņas taka pavasarī aicina apmeklētājus iepazīt unikālu purva ainavu un daudzveidīgu augu un dzīvnieku pasauli. | Skatīt vairāk
"Muzeju nakts 2025" Preiļu novadā Preiļu novada TIC
Šogad Preiļu novadu akcijā pārstāvēs 5 dalībnieki - Raiņa muzejs "Jasmuiža", Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejs, Vārkavas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.90886497sec.