Turaidas muzejrezervāts apmeklētājiem piedāvā plašu ziemas programmu

Aicinot izbaudīt ziemas burvību, Turaidas muzejrezervāts arī ziemas sezonā ir atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 17.00. Apmeklētājiem tiek piedāvāti gida pakalpojumi un interaktīvās programmas, kas lieliski papildina brīvdienu izbraucienus, dzimšanas dienas svinības, kāzas un korporatīvos pasākumus.

Ziemas sezonā apmeklētāji var iepazīties ar Turaidas pilī izvietotajām ekspozīcijām un uzkāpt pils galvenajā tornī, no kura skatu laukuma paveras piesnigušie Gaujas senlejas plašumi. Pastaigāties pa Baznīckalnu, Dainu kalnu un Turaidas muižas saimniecisko centru, iemantojot ziemas ieskauto dabas ainavu mieru.

Apmeklētājus, kuriem interesē vēstures notikumi un senas leģendas, rosinām doties ekskursijā gida pavadībā. Savukārt tiem, kas vēlas aktīvi līdzdarboties vēstures izzināšanā, iesakām piedalīties interaktīvajās programmās „Ciemos pie Turaidas fogta”, „Uzvārdu došana Vidzemē” vai orientēšanās spēlē „Tūkstošgadu stāsts”.

Jaunlaulātos kāzu dienā aicinām piedzīvot neaizmirstamu tikšanos ar Turaidas pārvaldnieku fogtu, kas svinīgas ceremonijas laikā iecels jauno pāri bruņinieku kārtā. Turpretī jubilāriem-kungiem piedāvājam pašiem iejusties Turaidas fogta lomā, dzimšanas dienā ielūdzot ciemiņus viesoties savā Turaidas pilī. Mazākajiem jubilāriem ir iespēja kļūt par fogta dēlu vai meitu, un svinību reizē baudīt īpašu uzmanību no pils ļaudīm.

Uzņēmumus aicinām saliedēt darbinieku kolektīvu, gida pavadībā dodoties ekskursijā pa Turaidas muzejrezervātu, pārtopot par viduslaiku ļaudīm programmā „Ciemos pie Turaidas fogta”, vai izjūtot azartisku sacensību prieku orientēšanās spēlē „Tūkstošgadu stāsts”.

Plašāka informācija par ekskursijām un izglītojošajām programmām Turaidas muzejrezervāta mājas lapā http://www.turaida-muzejs.lv/, zvanot pa tālruņiem – 67972376, mob. 26737990, 26572142, vai rakstot uz e-pastu: [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Alūksnes TIC
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50264001sec.