| |||||
|
|||||
HoReCa: 75 | +
Vai ēdienkartes dizains ietekmē izvēli doties uz restorānu?
Kas tev liek izvēlēties restorānu uz kuru doties, lai ieturētu maltīti? Protams, ka ēdiens, bet kā ar citiem faktoriem...
Meklē graudaugu pārslas, kas noderēs pēcsvētku uzturam
Lai uzlabotu pašsajūtu un atgrieztos veselīgas ēšanas ritmā, izmēģini graudu augu pārslas. Tās vari...
8 ieteikumi svētku galda rotāšanai
Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...
Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!
Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...
Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes
Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...
Ražo velosipēdam paredzētu vīna pudeles turētāju
Ja priekšroku dod velosipēdam, nevis auto, tev iepatiksies noderīgs vīna turētājs, ko ražo "Oopsmark". Ādas materiāla izstrādātais vīna pudeles...
Eiropieši aizraujas ar Ziemassvētku maltīšu gatavošanu mājās
Ziemassvētkos teju divkārt pieaug to cilvēku skaits, kuriem ģimenē tiek gatavots svētku mielasts...
TOP 7 vēlo brokastu vietas Rīgā
Vēlās brokastis jeb brančs (brunch) ir nedēļas labākā maltīte, kad pēc saspringtas darba dienas ģimenes lokā var laiski baudīt...
Vai jau izmēģināji zaļas krāsas Kit Kat ?
Garšas pasaule nebeidz pārsteigt. Ciemojoties izgudrotāju valstī - Japānā, var sastapt oriģināla un kaut kā neierasta apvienojumu...
Tavernas pavārs Ziemassvētku galdam iesaka vitamīnu līdaku
Lai bagātinātu svētku galdu ar latviskajiem ēdieniem, izmēģini vienu no restorāna...
Jaunā Signes Meirānes grāmata «Mūsu Mantojums» ir lieliska dāvana Ziemassvētkos
Kulinārijas žurnāla un portāla "Četras Sezonas" komanda kopā ar idejas autori Signi Meirāni laidusi klajā...
Gatavo no ziemas sezonas gardumiem
Ziemas sezonā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus, kā arī ievestos sezonas...
Kipra lepojas ar senāko vīnu pasaulē - Commandaria
Kipra, kas atrodas Vidusjūras austrumdaļā, ir pazīstama ar savu burvīgo saulrietu, ar antīko laiku drupām, garšīgo halloumi sieru, kā arī...
Restorāns «Renomme» piedāvā ēdienkarti ar latviešu virtuvi jaunā veidolā
No 2015. gada 1. janvāra Latvija kļūs par Eiropas Savienības prezidējošo valsti un tā ir iespēja...
30 bildes. 27. novembrī Āgenskalnā (Mārupes ielā 3/5) tika atklāta jauna kafetērija «Lapsas Māja», ko vada Liene Tomsone...
Ar konjaku «Martell» gatavo sulīgu laša fileju
Tuvojoties svētkiem, tika rīkota īpašā Martell konjaka meistarklase, kurā atzītais šefpavārs Lauris Aleksējevs un un dzērienu eksperts Edgars Grišulis...
«Fazer» un Helsinku Universitāte izpēta, ka šokolāde var būt sabalansēta uztura sastāvdaļa
Helsinku Universitātes uztura zinātnieku veiktais jaunākais pētījums apliecina: mērens daudzums...
Konjaka «Martell» degustācijas meistarklase ar šefpavāru Lauru Aleksejevu - Foto
30 bildes. Kopš 1715. gada Martell ģimene ražo konjaku ar šo vārdu, kas nāk no četriem galvenajiem Charente...
Jelgava piedāvā izgaršot vietējo
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem šajā ziemas sezonā ir...
Abū Dabī durvis ver pasaulē lielākais «amerikāņu kalniņu restorāns»
Pa konveijera lenti pienākošs suši, šķiet, vairs nespēj sajūsmināt nevienu ēdāju...
Ar Coolstick vīna temperatūra būs optimāla
Katrs vīna mīļotājs saprot, ka labs vīns ir jābauda tā norādītās temperatūrās. Ciemiņi var ierasties nejauši...
Noskaidroti labākie restorāni Latvijā
Pieaicinot starptautisku žūriju, otro gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un, tāpat kā pagājušajā gadā...
55 bildes. Restorānu «International Rīga» un «International Jūrmala» vadītājs Viktors Ravdive ir pārņēmis...
Vadošie Latvijas šefpravāri prognozē labākos restorānus Latvijā
''Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' aptaujātie šefpavāri atzīst, ka Latvijā netrūkst labu restorānu... 25 bildes. Francijas vīni ir slaveni visā pasaulē un arī Latvijā tiem ir liela piekrišana, tāpēc 20.11.2014...
Mālpils muiža piedavā ceļojumu garšu pasaulē
Šā gada 12. decembrī, kad visa pasaule mirdz svētku brīnumu gaidās, Mālpils muižas restorāns aicina uz šefpavāres Aijas Gabrānes ceļojumu...
25 bildes. Restorāna «Kaļķu vārti» šepavārs Raimonds Zommers atklāj grāmatu...
30 bildes. Līdz novembra beigām gardēži var izbaudīt Rīgas 5 zvaigžņu viesnīcas Grand Palace Hotel Rīga...
Iepazīsties ar pasaulē skaistāko restorānu
Amerikas izdevums "New York Daily News" izvirzījis viesnīcas "Conrad Resort" restorānu ''Ithaa''...
LIDO atjauno ēdienu piegādi Rīgā
Lai nodrošinātu kvalitatīvas maltītes iespējas darbavietās un mājās, LIDO no 14. novembra... ![]() LIDO grupā, investējot vairāk nekā miljonu eiro, atvērts 18. restorāns LIDO Atpūtas centra sezonas atklāšanas festivāls pulcē vairākus tūkstošus apmeklētāju Gunārs Ķirsons plāno atvērt jaunu restorānu Mežaparkā Latvijas sidri tiek pie godalgām pasaules lielākajā sidra nozares izstādē Par godu «Hennessy MyWay» piecgadei – Baltijā pirmoreiz notiek Hennessy «MyWay Nordic» fināls Rīgā ![]() ![]()
Muižas veidošanu 19.gs. sākumā sāka grāfs Boļeslavs Plāters-Zībergs. Līdz mūsdienām no muižas apbūves saglabājusies klēts, pārvaldnieka māja | Skatīt vairāk
![]()
Muiža celta 19. gadsimta 2. pusē (iespējams 1875. gadā). 1.pasaules kara laikā muiža stipri cietusi. | Skatīt vairāk
![]()
15. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus darītavas vasaras saulgriežu svinības un tirdziņš “Gardu muti”. | Skatīt vairāk
![]()
Laiks doties uz outlet ciematu - neatkarīgi no tā, vai lūkojies pēc perfektām kurpēm vai ideālas vasaras kleitas. | Skatīt vairāk
![]() Balvu TIC: Saulgriežu ielīgošana “π-Dzīdam” Upītē Bauskas TIC: Rundāles pils dārza svētki "Deja dārzā" Tukuma TIC: Izstādes jūnijā Tukuma novadā EnterGauja: Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā Tukuma TIC: Nedēļas nogale Tukuma novadā Atlantic Travel: ĢIMĒNES ATPŪTA TURCIJĀ ![]() Man kā vēsturniekam interesanti, priekš kam ar tiem bildēties?! Diemžēl pavadiju pie viena objekta 20 minūtes un ne tikai es, bet tā arī neatradām kāroto... Kāpēc gan pirms šādām publikāciju ievietošanas vispirms neieskatīties laika prognozēs? Jūnijā būs Vakar, atgriežoties Rīgā, nevieni automātiskie vārti diemžēl nedarbojās... ![]() |