Autors: Santa Bivbāne
Avots: Bocca Buona
Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums radies, apvienojot angļu vārdus "breakfast" un "lunch", no kuru vārdu saknēm radies brunch.
Ja vasarai vairāk raksturīgi pikniki un maltīšu baudīšana terasēs, tad rudens un ziema ir īstais laiks, kad nesteidzīgi baudīt vēlās brokastis. Arī vienīcas "Park Inn By Radisson Riga" restorānā "Bocca Buona'' oficiāli atklāta branču sezona - turpmāk katru svētdienu no plkst.12:00 līdz 16:00 restorānā varēs izbaudīt sirsnīgas vēlās brokastis ģimenes vai tuvāko draugu lokā.
Reklāma
"Bocca Buona'' ir starptautiski atzīts un mūsdienīgs konceptrestorāns, kurā viesim tiek piedāvāta autentiska Itālijas garša – ēdienā, atmosfērā un sirsnīgā attieksmē.
''Bocca Buona'' rada patiesu un aizraujošu stāstu par Itāliju. Restorāna apmeklējums ir visaptveroša pieredze - viens no tās galvenajiem raksturlielumiem ir iespēja viesim būt daļai no tapšanas procesa. Atvērtajā virtuvē un bārā ikviens var lūkoties uz to, kā top garda pica, vai pacienāties no bufetes ar antipasti uzkodām. Gari kopgaldi veicina draudzīgas satikšānās visas dienas garumā – pie krāsainām brokastīm, biznesa pusdienām vai īstas itāļu kafijas krūzes, kas tiek baudīta kopā ar desertu.
Noskaties jaunās branča sezonas video un dodies izbaudīt vēlās brokastis!
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.