Autors: Ingus Stauģis
Avots: Centrālais Gastro Tirgus
Centrālais Gastro Tirgus ir pirmais iekštelpu gastronomijas tirgus Latvijā. Vairāk nekā 20 dažādu ēdinātāju un 2 bāri piedāvā viesiem plašu starptautisko un vietējo ēdienu un dzērienu klāstu.
Centrālais Gastro Tirgus koncepts paredz, ka visi ēdieni tiek gatavoti uz vietas apmeklētāju acu priekšā un katra no vietām piedāvā savu ēdienkarti. Piedāvājums ir dažāds: grila restorāns, burgeri un picas, zupas un pelmeņi, hotdogi un suši, Āzijas street food piedāvājums, ēdieni tempurā, vistas gaļas ēdieni, pašmāju iecienītas receptes un daudzi citi.
Reklāma
Gastro tirgus ir Eiropā pazīstams atpūtas un brīvā laika pavadīšanas modelis, kur brīvdienu vakaros satikties ar draugiem, kurp doties pusdienās vai brokastīs kopā ar ģimeni un darba dienas laikā ieturēt pusdienas. Gastro tirgus priekšrocība ir tā atrašanās vieta – Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā, kas ļauj Rīgas iedzīvotājiem un viesiem gan iepirkties tirgū, gan ieturēt maltīti mūsdienīgā vidē.
Centrālais Gastro Tirgus ir atvērts:
Pirmdiena – Ceturtdiena: 11:00-21:00
Piektdiena – Sestdiena: 11:00-23:00
Svētdiena: 11:00-21:00
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.