Autors: Justīne Veinberga
Avots: BalticTravelnews.com
Latvijas apgleznotājam – rudenim – atgriežoties, vēlme pēc ierastiem un ledainiem vasaras kokteiļiem pamazām noplok. Garšas kārpiņas alkst pēc kā citāda, jauna un sildoša. Izmēģini sezonas jaunumus ar restorāna-kokteiļbāra Martini’s bārmeni Andri Sitko.
Atvasaras pievakarēs piešķir klasikai jaunu garšu ar dārzā atrodamo:
Reklāma
• Ērkšķogu Mojito - sastāvs: ērkšķogas 150 g, viens laims, 10 piparmētru lapiņas, 2 tējkarotes brūnais cukurs, cukura sīrups 20 ml, laima sīrups 10 ml, gaišais rums 50 ml, Russchian Schweppes 100 ml. Visas sastāvdaļas sastampā, pievieno rumu un smalko ledu, sakrata šeikerī un pārlej ar Schweppes.
Dzestrākiem vakariem:
• Hot apple Martini - sastāvs: vodka 25 ml, ābolu liķieris 50 ml, svaigi spiesta citronu sula 10ml, zaļo ābolu sīrups 10 ml, ābolu sula 50 ml, augļi - āboli, ananāsi, apelsīni. Visas sastāvdaļas lej kopā, pievieno augļus un uzkarsē.
Vairāk informācijas par Martini’s dzērienkarti un ēdienkarti interneta vietnē www.martinis.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.