Autors: Jeļena Gavrilova
Avots: Baltic Beach Hotel
2013. gada 25. un 26. maijā Baltic Beach Hotel rīko pēdējo brunch (vēlās brokastis) restorānā il Sole pirms garā vasaras brīvlaika. Izbaudīt nesteidzīgas vēlās brokastis ar valdzinošu skatu uz jūru atkal varēs rudenī.
Vēlās brokastis saulainajā itāļu restorānā il Sole pavasarī tika pasniegtas katru sestdienu un svētdienu pulksten 11:00 – 14:00. Piedāvājumā ir iekļauts sagaidīšanas dzēriens un liela gardumu izvēle: klasiskie itāļu salāti, jūras veltes, kūpināta gaļa, sieri, kā arī lieliska itāļu pasta un deserti. Tāpat viesi var izvēlēties uzmundrinošo kapučīno (un citus kafijas veidus), aromātisko tēju un frešus no svaigiem augļiem.
Reklāma
Sākoties aktīvai vasaras sezonai, Baltic Beach Hotel aicina baudīt atspirdzinošus dzērienus un gardus grila ēdienus jaunajā pludmales bārā the Grill. Grilēta laša fileju citrusu marinādē, ķiplokos un rozmarīnā izturēto jēra gaļas šašliku un citus gardumus gatavo restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis – vienīgais Latvijas pavārs, kurš mācījies slavenajā kulinārijas skolā Institute Paul Bocuse, Francijā.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.