Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām

Sastāvdaļas (4 porcijām)

1/8 glāzes pūdercukura

2 ēdamkarotes apelsīnu sulas

Nomizoti rabarberi, sagriezti 4 centimetru lielos gabaliņos

6 ingvera cepumi

¼ glāzes pekanriekstu

Vaniļas saldējums pasniegšanai

Pagatavošana

Katliņā ielej 1/3  glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā temperatūrā. Vārot maisa līdz cukurs ir pilnībā izkusis. Kad šķidrums sāk vārīties, pievieno rabarberus. Samazina vārīšanas temperatūru. Vāra uz lēnas uguns 5 minūtes.

Tikmēr sadrupina cepumus un pekanriekstus.

Rabarberus apber ar drupačām un pasniedz ar vaniļas saldējumu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās Lubāna ezerā uz SUPa! Madonas TIC
Neparastai vasarai piestāv ūdens prieki - 28. jūnijā piesakies uz aizraujošām orientēšanās sacensībām Lubāna ezerā. | Skatīt vairāk
Latvija
Roka dziesmu svētki Džūkstē Tukuma TIC
Koncertā piedalīsies tautā pazīstami un iemīļoti rokmūziķi un Tukuma novada ansambļi. Kuri tie būs? Sekojiet līdz... | Skatīt vairāk
Brīvdabas koncerti Kāla ezera krastā Madonas TIC
Heisā hopsā, esam sarūpējuši vasarai piecus - absolūti kapitālus koncertus. Tiekamies ezera krastā pie Madonas! | Skatīt vairāk
Naktsmītnes Tavām brīvdienām EnterGauja
Gaujas Nacionālajā parkā: no dabas ieskautiem kempingiem līdz brīvdienu mājām, no elegantām viesnīcām līdz karaliskām pilīm, muižām | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.78821611sec.