Autors: Dome Hotel & SPA
Avots: Dome Hotel & SPA
Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas "Populārākās receptes kaimiņu virtuvē". Vakariņas tika veidotas kā pieredzes apmaiņas projekts ar mērķi ļaut Latvijas vietējai auditorijai ielūkoties igauņu virtuvē, kuru šajās dienās Le Dome pārstāvēja GMP Puhajerves restorāna šefpavārs Raits Kitss.
Kā atzīst Le Dome šefpavārs Māris Astičs: "No šāda pasākuma ir vairāki ieguvumi – pirmkārt, tā ir pieredzes bagātināšana manai komandai, jo ikvienam šefpavāram līdzi nāk viņa aura, viņa zināšanas un izpratne par ēdiena gatavošanu, otrkārt, ar to mēs pasākam mūsu klientiem, cik mums ir svarīgi, lai Le Dome apmeklējums būtu vienmēr jauniem iespaidiem bagāts, ko paņemt līdzi. Laiki mainās un cilvēki uz restorānu nāk ne tikai lai paēstu un pavadītu vakaru jaukā atmosfērā, bet arī lai ieraudzītu, uzzinātu ko jaunu, ko tādu, ko gribēsies atcerēties un pastāstīt draugu un paziņu lokā. Es to uztveru kā aizraujošu izaicinājumu."
Reklāma
Jau drīzumā zivju restorānā Le Dome būs jaunā sezonas ēdienkarte, kurā patīkamus pārsteigumus atradīs ne tikai zivju, bet arī gaļas cienītāji. Restorāns tāpat turpinās aktīvi piedalīties LIVE Riga pasākumos, kā arī piedāvās viesiem tematiskus garo rudens vakaru pasākumus ar vīnu baudīšanu un vīnziņu stāstījumiem.


Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.