Recepte: Krēms no baltās šokolādes un iebiezinātā piena

Pagatavošanai nepieciešams:

200 g sviesta, 200 g baltās šokolādes, 400 g iebiezinātais piens, 70 g kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana:

Uz lēnas uguns izkausē sviestu. Pievieno šokolādi un nepārtraukti maisot izkausē. Pievieno iebiezināto pienu un maisa līdz izveidojas viendabīga masa. Noņem no uguns un pievieno kokosriekstu skaidiņas. Salej veidnēs vai burciņās un uz nakti atstāj ledusskapī. Sanāk ļoti garšīgs krēms.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā EnterGauja
Apvienojot senču tradīcijas ar Latvijas pirmatnīgās dabas burvību, arī šogad Gaujas Nacionālais parks piedāvā daudzveidīgus pasākumus. | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas labumi - ābolu sidrs un steiks! Lauku Ceļotājs
Aicinām - ceturtdien, 12. jūnijā no plkst. 14.00 līdz 19.00, garšu ballīte Āgenskalna tirgū! | Skatīt vairāk
Ieelpo pavasari Pastaru vējdzirnavās Preiļu novada TIC
Pastaru vējdzirnavas ir vienīgās Latvijā rekonstruētās holandiešu tipa dzirnavas ar grozāmo vējtveres mehānismu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2025 - 15.06.2025 Kamermūzikas koncerts Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Izcilās latviešu vijolnieces Vinetas Sareikas un franču pianistes Amandīnes Savarī (Amandine Savary) kamermūzikas koncerts Mazajā Mežotnes pilī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67269492sec.