Foto: Decorology.blogspot.com
Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Kā ziņo Pavaruklubs.lv, Vecrīgas restorānā Kaļķu vārti aprīļa sākumā viesosies Itālijas Komo reģiona tradicionālo garšu pazinējs Serdžo Mauri, kurš ir gan šefpavārs, gan someljērs.
Pavāru klubs vēsta, ka 4. aprīlī itāļu šefpavārs gatavos vakariņas, savukārt 5. aprīlī par savas nacionālās virtuves noslēpumiem vadīs semināru, ko būs iespējams apmeklēt visiem interesentiem. Vakariņas notiks 4. aprīlī pulksten 18.30, un to cena ir 40 eiro. Savukārt seminārs notiks 5. aprīļa pulksten 12.00 Gemosa mācību virtuvē.
Reklāma
Vakariņu ēdienkarte: MENU’ DELICATEZZE LARIANE
Brezaola ar svaigu fjorone sieru un sīksīpoliem /Bresaola con fiorone fresco e cipollina/
Ezera zivju pastēte uz plāna maizes tosta /Patè di lago su cialda di pane tostato/
Saldi kūpināta forele ar mārrutku krēmu /Trota al fumo dolce con crema al rafano/
Misoltīno un polentas šķēle /Missoltino e crostone di polenta/
Maigi marinēta sīga /Lavarello in carpione delicato/
Rīsi un asara fileja salvijas aromātā /Riso e filetti di pesce persico dorato al profumo di salvia/
Stores eskalops sarkanvīna novārījumā ar jaunajiem dārzeņiem /Scaloppa di storione in riduzione di vino rosso e piccole verdure/
Mīkstā polenta ar Taledžo sieru /Polenta morbida al taleggio/
Riekstu torte ar riekstu mērci /Torta di noci e salsa al nocino/
Mjaša ar vaniļas mērci /Miascia con salsa alla vaniglia/
Tiramisu /Tiramisù/
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.