Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem, iesaka pēc Lieldienām no pārpalikušajām olām pagatavot "Siļķi kažokā" ar mazliet savādāku variantu Jeb mūsu variantā "Velnišķīgā Siļķe kažokā"

Sastāvdaļas:

  • Olas
  • Vārīti kartupeļi
  • Svaigi sīpoli
  • Sālīta siļķe
  • Marinēts gurķis
  • Svaigi burkāni
  • Čili pipars
  • Sarkanā biete (vārīta)
  • Majonēze

Pagatavošana:

Visas satāvdaļas sasmalcina - vārītus kartupeļus, marinētu gurķi, svaigu sīpolu, sālītu siļķi sagriež kubiņos. Svaigu burkānu sarībē uz smalās rīves, tāpat kā olas un vārīotu sarkano bieti.

Čili sakapā sīki.

Visas satāvdaļas kārto pa kārtām: Vārīts kartupelis > Sālīta siļķe > majonēze > Marinēts gurģis, kas sajaukts kopā ar čili > rīvēts burkāns > vārīta biete > majonēze > vārītas olas

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasākumi Zemgalē Zemgales Tūrisma asociācija
Ieplāno viesošanos Zemgalē, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
"Peoniju ziedu parāde 2025" Kalsnavā Madonas TIC
Šogad “Peoniju ziedu parāde” būs īsti svētki!Atzīmējot 50 gadu jubileju, arborētums katru JŪNIJA sestdienu un svētdienu viesus iepriecinās ar | Skatīt vairāk
Orientēšanās Lubāna ezerā uz SUPa! Madonas TIC
Neparastai vasarai piestāv ūdens prieki - 28. jūnijā piesakies uz aizraujošām orientēšanās sacensībām Lubāna ezerā. | Skatīt vairāk
Pavasaris Salmeja ezera skatu tornī Preiļu novada TIC
Salmeja ezera skatu tornis pavasarī vilina apmeklētājus ar elpu aizraujošu ainavu un dabas plaukstošo skaistumu. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.7372179sec.