Jaunā tīmekļa vietnē ceļotājiem piedāvā ieturēt maltīti mājās pie svešiniekiem

Ģeniāla ideja vai kārtējā dīvainība? Pateicoties jaunai tīmekļa vietnei EatWith.com, izsalkuši un uz piedzīvojumiem kāri ceļotāji nu var aizmirst par dārgu restorānu apmeklēšanu, tā vietā dodoties baudīt vakariņas uz mājām pie kāda svešinieka.

EatWith.com tiem ceļotājiem, kuri kāda iemesla dēļ nevēlas ieturēt maltīti kafejnīcā vai restorānā, piedāvā uzmeklēt interesentus visā pasaulē, kuri gatavi viņus uzņemt savās mājās un likt galdā pašu gatavotu ēdienu.

Lai gan EatWith.com publicēto piedāvājumu cenas ievērojami variē, daudzos gadījumos tās ir ievērojami zemākas nekā vietējos restorānos. Turklāt nākas atzīt, ka šāda pieredze pašiem viesiem, visticamāk, varētu būt daudz autentiskāka nekā maltīte kādā ēdināšanas iestādē. Protams, ar nosacījumu, ka šāds koncepts viņiem ir pieņemams un nešķiet pārāk dīvains.

"EathWith" ir Izraēlas uzņēmums, kas dibināts 2012. gadā ar mērķi ieviest jaunas vēsmas ēdināšanas pakalpojumu nozarē. Patlaban vietnē EatWith.com publicēti piedāvājumi no vismaz 30 pasaules valstīm.

Gajs Meklins, "EatWith" līdzdibinātājs, "BBC" pastāstījis, ka doma par šāda servisa izveidi viņam radusies 2010. gadā Krētas apmeklējuma laikā, kad kāda grieķu ģimene viņu ielūdza vakariņās savās mājās.

Tiem EatWith.com lietotājiem, kurus satrauc svešinieku pavārmākslas prasmes, tiek ieteikts meklēt simbolu "EatWith verified" – tas rotā tikai to saimnieču un saimnieku profilus, kuru sniegtais serviss atbilst EatWith.com prasībām un drošības standartiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 08.07.2024 Austeru vakars ar dzīvo mūziku plkst.18:00 Jurmala Golf Club & Hotel
Padari savu vasaru vēl krāšņāku 6. jūlijā būsi sirsnīgi gaidīts Jurmala Golf Club & Hotel nogaršot izsmalcinātas austeres un gardu vīnu dzīvās | Skatīt vairāk
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 10.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15857697sec.