Vecrīgā atvērts jauns restorāns Niklāvs, aicinot viesus uz pusdienu bufeti

Sākot ar maija vidu, Vecrīgas četrzvaigžņu viesnīcas Radi un draugi telpās apmeklētājiem ir pieejams jauns restorāns ar nosaukumu Niklāvs. Restorāns izceļas ar pusdienu bufetes piedāvājumu, tādēļ pusdienās uz jauno restorānu devās arī Travelnews.lv redakcija.

Mājīgi un pilsētnieciski reizē – tā varētu raksturot šo vietu. Niklāva telpas ir mājīgas, uz galda smaržo maija vēstneses maijpuķītes, bet aiz logiem rit pilsētas dzīve, pa bruģi skan velosipēdu zvaniņi un gājēju soļi…

Pusdienu bufete restorāna ir pārvērsta īstā pavasarī. Zaļumi salātos, zaļumi mērcēs, zaļumi rotājumos un zaļumi podiņos. Apmeklētāji var mieloties ar visu uz galda izvietoto. Kā informē restorāna šefpavāre Ilze Melne, pusdienu ēdieni ir viegli, svaigi un veselīgi. Atliek vien izvēlēties, ko kārtot uz šķīvja – kādu no siltajiem ēdieniem, salātus vai smaržīgās brusketas ar sēnēm vai avokado. Pieejama arī zupa un divu veidu deserti.


Travelnews.lv redakcijas viesošanās reizē pusdienās varēja baudīt pavasara biešu lapu zupu ar grūbām un bekonu, lēni ceptu cūkas pavēderi ar brūkleņu un buljona mērci, ceptu asara fileju ar Buree Blanc mērci, krāsnī ceptus kartupeļus un sautētus jaunos kabačus ar tomātu mērci. No salātu piedāvājuma varēja izvēlēties grūbu garšaugu salātus, brūno lēcu salātus ar tomātiem un garšaugiem, puķkāpostu, olīvu un zaļo lapu salātus, Cēzara salātus, kā arī svaigu gurķu un burkānu salātus austrumu gaumē. Savukārt desertā nogaršojām jogurta, ogu musu un mutē kūstošo mafinu ar meža ogām. Jāatzīst, ka ēdieni garšo tieši tā, kā tos ir raksturojusi šefpavāre – viegli, svaigi un veselīgi, turklāt arī sātīgi.


Pusdienu bufete ir pieejama darba dienās no pulksten 12.30 līdz 15.00, un tā vienai personai izmaksās 7,90 eiro. Lai gan pusdienu bufetes cenā neietilpst dzērieni, tie tiek piedāvāti par īpašām cenām. Piemēram, ūdeni var iegādāties par 1 eiro, sulu – 1.50 eiro, svaigi spiestu apelsīnu sulu - 3.50 eiro, bet kafiju - 2 eiro.

Lai gan jaunais restorāns vēl tiek pilnveidots, jau tagad restorānā var gan pusdienot, gan vakariņot. Turpat arī viesnīcas viesiem tiek servētas brokastis. Vakara ēdienkarte, kurā rodami gan latviešu, gan starptautiskie ēdieni, restorānā pieejama no pulksten 16.00 līdz 22.00.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelradiundraugi.lv




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ieelpo pavasari Pastaru vējdzirnavās Preiļu novada TIC
Pastaru vējdzirnavas ir vienīgās Latvijā rekonstruētās holandiešu tipa dzirnavas ar grozāmo vējtveres mehānismu. | Skatīt vairāk
Latvija
Izstādes jūnijā Tukuma novadā Tukuma TIC
Izstāžu košums visā novadā vienā apkopojumā. | Skatīt vairāk
Preiļu muižas komplekss un parks pavasarī Preiļu novada TIC
Izbaudi siltās dienas pastaigājoties Preiļu muižas kompleksa un parka plašajā teritorijā. Viss zied un zaļo! | Skatīt vairāk
Pavasaris Salmeja ezera skatu tornī Preiļu novada TIC
Salmeja ezera skatu tornis pavasarī vilina apmeklētājus ar elpu aizraujošu ainavu un dabas plaukstošo skaistumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Daugavkrasti
,


Grand Palace Hotel
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.214957sec.