«airBaltic» piedāvā plašu savienojamību ar Spāniju – nodrošina lidojumus uz 8 galamērķiem

«airBaltic» piedāvā plašu savienojamību ar Spāniju – nodrošina lidojumus uz 8  galamērķiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic piedāvā plašu lidojumu tīklu uz Spāniju – vienu no lidsabiedrības lielākajiem tirgiem –, piedāvājot savienojumus no visām savām bāzēm uz astoņiem galamērķiem Spānijā. Turklāt 2023. gada beigās airBaltic atklāja savu sezonālo bāzi Grankanārijā, piedāvājot tiešos reisus uz desmit galamērķiem Skandināvijā, Somijā un Baltijā.

Lidsabiedrība veic lidojumus uz astoņiem galamērķiem Spānijā – Alikanti, Barselonu, Grankanāriju, Madridi, Malagu, Palmu de Maljorku, Tenerifi un Valensiju. Tādējādi pasažieriem piedāvājot dažādas ceļošanas iespējas gan darba, gan atpūtas vajadzībām. Ceļotāji var apskatīt vēsturiskās pilsētas un skaisto dabu, kā arī baudīt saulainas pludmales visa gada garumā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “2005. gadā Barselona bija pirmais airBaltic galamērķis Spānijā. Kopš tā laika pieprasījums pēc šī galamērķa ir ievērojami audzis, un gadu gaitā tas ir kļuvis par vienu no populārākajiem lidsabiedrības maršrutiem. Redzot klientu pieprasījumu pēc lidojumiem uz Spāniju, mēs turpinām paplašināt savu lidojumu tīklu šajā valstī, tagad piedāvājot tiešos lidojumus uz astoņiem galamērķiem Spānijā, kā arī izpildot tiešos reisus no sezonālās bāzes Grankanārijā.”

Šogad airBaltic svin desmit gadus, kopš tā savieno Rīgu ar Palmu de Maljorku. Vasaras sezonā lidsabiedrībā starp šīm pilsētām piedāvā līdz pat diviem lidojumiem nedēļā. airBaltic nodrošina arī tiešos lidojumus uz Baleāru salām no Viļņas un Tamperes, sezonā piedāvājot divus lidojumus nedēļā. Turklāt lidsabiedrība nesen paziņoja, ka šīs vasaras beigās veiks pop-up lidojumus no Tallinas uz Palmu de Maljorku.

Pēdējo 10 gadu laikā airBaltic ir pārvadājusi vairāk nekā 1,3 miljonu pasažieru un veikusi 11,1 tūkstošu lidojumu starp abiem reģioniem.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas,Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 24.06.2024 Jāņu vainagu vīšanas Liepājas reģiona TIB
Trešdien, 19. jūnijā, pulksten 17 Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18 Kurzemes tautastērpu informācijas centrs aicina uz Jāņu vainagu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 24.06.2024 Līgo Rēzeknē!  Rēzeknes pilsētas TIC
Līgo vakarā, 23. jūnijā, no plkst. 19.30 līdz pat rīta gaismai visi aicināti pulcēties Rēzeknes sirdī – Festivāla parkā, lai kopā svinētu, | Skatīt vairāk
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15107298sec.