Foto: Commons.wikimedia.org
Autors: Mārtiņš Švarcs
Avots: Yahoo.com/Travel/BalticTravelnews.com
Aviokompānija "Swiss International Air Lines" ("Swiss") gatavojas pārsteigt savus pasažierus, piedāvājot vēl nebijušu iespēju lidmašīnā baudīt izsmalcinātu, pazīstama šveiciešu šefpavāra gatavotu maltīti pop-up tipa restorānā.
21. novembrī Šveices nacionālā lidsabiedrība "Swiss" reisā LX16 no Cīrihes uz Ņujorku gatavojas atvērt pop-up jeb pagaidu restorānu. Tā būs pirmā reize, kad kāda aviokompānija saviem pasažieriem lidojuma laikā piedāvās iespēju maltīti nobaudīt šādā veidā.
Reklāma
Ceļotājiem pirmajā, biznesa, kā arī ekonomiskajā klasē tiks pasniegts ēdiens, kuru uz vietas gatavos šveiciešu šefpavārs Andreass Kaminada. Jāmin, ka viņš ievērību izpelnījies ar savu restorānu "Schloss Schauenstein" Šveices Alpos, kurš apbalvots ar veselām trim "Michelin" zvaigznēm.
"Esam sajūsmināti, ka, sadarbojoties ar Andreasu Kaminadu, kļūsim par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas novatorisko pop-up restorānu konceptu piedāvās virs mākoņiem," atzinis Franks Majers, "Swiss" produktu menedžeris. "Kā Šveices apbalvotākais šefpavārs, kā arī ar savu starptautisko atpazīstamību un neatlaidīgu tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļu izmantošanu, Andreass Kaminada ir ideālais partneris šim notikumam."
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.