Latviešu tūrisma uzņēmums veic teju miljonu investīcijas, paplašinot luksusa pārvadājuma biznesu

Latviešu tūrisma uzņēmums veic teju miljonu investīcijas, paplašinot luksusa pārvadājuma biznesu

Latvijā pirms 12 gadiem izveidotais tūrisma uzņēmums OsaBus, nupat kā ieguldījis 913 633 eiro uzņēmuma attīstībā – tikuši iegādāti kopumā četri luksusa klases autobusi tūristu grupu pārvadājumiem Eiropā, nodrošinot pakalpojumus Eiropas valstu, un nu arī - Latvijas ceļotājiem.

Paplašinot uzņēmējdarbību, iegādāti divi luksusa klases autobusi Setra S 517 ar 56 pasažieru  sēdvietām un vienu gida sēdvietu, kā arī divi Mercedes Sprinter minibusi ar 19 pasažieru sēdvietām.

Ar šo transportlīdzekļu  iegādi OsaBus paplašināšanās plāni neapstājas, - tuvāko divu trīs gadu laikā autobusu un minibusu parku plānots paplašināt  līdz 20-30 transporta vienībām.

Līdz ar jauno luksusa klases autobusu iegādi uzņēmuma OsaBus plānos ir piedāvāt ekskluzīvas tūres, nodrošinot gan Rietumeiropas līmeņa komfortu, gan arī patlaban vēl ne visur pieejamas tūres ar gida pakalpojumiem grupu dzimtajās valodās.

“Pamatā šie autobusi ar augstas klases servisu pārvadās tūristu grupas no Centrālās un Rietumeiropas valstīm kā Vācija, Francija, Spānija, Itālija, Beļģija, Nīderlande utt.. Taču mēs vēlamies arī ceļotājiem no Latvijas nodrošināt iespēju saņemt tādu servisu, kāds tiek nodrošināts jebkuras Rietumvalsts tūristiem – gan autobusu ērtības ziņā, gan šofera kompetences ziņā, kā arī, kas ne mazums svarīgi – katrai tūristu grupai nodrošināt gida pakalpojumus viņu dzimtajā valodā,” stāsta OsaBus izveidotājs un vadītājs Oskars Lūsis, piebilstot, ka vēlas paaugstināt grupu tūrisma latiņu kopumā.

Jāpiebilst, ka līdz šim OsaBus pamatā darbojies ārvalstīs – Eiropā, ASV un Āzijā, taču patlaban saredz iespēju un vajadzību savus pakalpojumus nodrošināt arī ceļotāju grupām no Latvijas.

Patlaban grupu tūrismam visā Eiropā ir tendence pieaugt – jo īpaši tas novērojams pēc covid pandēmijas. “Cilvēkiem patīk ceļot ērti, pašiem neraizējoties par nokļūšanu galamērķos. Pārvietošanās ar autobusu ir viens no ērtākajiem veidiem – turklāt ja autobuss ir attiecīgi aprīkots,” vajadzību un pieprasījumu pēc šī ceļošanas veida komentē O. Lūsis. Viņš piebilst, ka nereti lielām grupām nav citas iespējas, kā ērti un salīdzinoši ātri nokļūt no vienas Eiropas pilsētas uz otru.

Jauno transportlīdzekļu iegādē izmantota iespēja valsts atbalsta programmā Altum, kas nodrošināja uzņēmumam izdevīgus kredītnosacījumus.

“Kā attīstības finanšu institūcija uzņēmumam OsaBus  aizdevumu aizdevumu ar atvieglotiem nosacījumiem gan attiecībā uz nodrošinājumu, gan procentu likmi pirmajā gadā, kā arī garāku aizdevuma termiņu. Tas ir būtiski jauniem, strauji augošiem uzņēmumiem. Uzņēmums OsaBus izceļas ne tikai ar to, ka savā tālākajā izaugsmē fokusējas uz pakalpojumu eksportu, bet arī izvēlas videi draudzīgus risinājumus, tādējādi mazinot uzņēmuma ietekmi uz vidi,” stāsta Daina Cinovica, ALTUM Centra reģiona vadītāja.

OsaBus ir dibināts pirms 12 gadiem, un nu jau izaudzis līdz pasaules līmeņa spēlētājam savā nozarē. Nupat uzņēmums arī paplašinājies un transformējies, piedāvājot jaunu transporta un ceļošanas rezervēšanas rīku – DISPO. Tā transporta pakalpojumu, autobusu un minibusu nomas, tiešsaistes rezervācijas platforma, turklāt tā jau veiksmīgi darbojas lielā daļā Eiropas valstu un to jau ir pamanījuši un novērtējuši lielākie Eiropas nozares spēlētāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 25.06.2024 Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 21.06.2024 Grupas DUCELE saulgriežu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā plkst. 20.00 Jērcēnmuižas parkā aicinām uz latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas “Ducele” vasaras saulgriežu ieskaņas koncertu. Ieeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51375985sec.