Foto: bewitchingkitchen.files.wordpress.com
Autors: Artūrs Melzobs
Avots: Lonelyplanet.com
Ideja
Viss, kas bija nepieciešams šīs idejas realizācijai, bija īsa tikšanās Francijā. Beķeris satikās ar savu mācekli Francijas ziemeļrietumos un izgudroja salokāmu bageti.
Reklāma
Taču šāds mazs sasniegums, iespējams, var mainīt visu franču kulinārijas pasauli uz visiem laikiem. Vai arī vismaz, necilo bageti.
Garā un iemīļotā, taisna kā bulta, Francijas simbols – tādu mēs pazīstam necilo bageti. Tagad tā tiek pagatavota ar iestrādātu līkumu tajā.
Tas viss tiek darīts tādēļ, lai velosipēdisti varētu bageti ielikt savā mugursomā.
Modernais un vienkāršais sasniegums bija Nicolas Le Darz sasniegums.
Cena
Pārdodot katru bageti tikai par vienu eiro, Le Darz ir saņēmis lielu cilvēku interesi no Facebook lietotājiem. Tagad viņš gatavo 30 bagetes katru dienu. Dažreiz pat tas skaits esot lielāks, līdz 50 bagetēm.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.