Autors: Artūrs Melzobs
Avots: Lonelyplanet.com
Pavārmāksla ir fantastiska lieta – pavāri vienmēr paceļ savu kulināro dotību jaunā līmenī. Arī 2017. gadā, kāda Londonas, Lielbritānijas, restorāna pavāri ir pārsteiguši gan sevi, gan mākslas cienītājus.
Rosewood London, kas ir viesnīca un restorāns pašā Londonas sirdī, piedāvā saviem viesiem īpašu mākslas tējas pēcpusdienu. Pēcpusdienas tējas ietvaros jūs varēsiet nogaršot pasaules labāko moderno mākslinieku darbus, tajā skaitā arī Yayoi Kusamas, Aleksandra Kaldera, Marka Rotko, Damiene Hirsta un Banksy mākslu.
Reklāma
Galvenais idejas autors ir Marks Perkins, kurš ir pārveidojis katra mākslinieka populārākos darbus par gardu desertu.
Lai pakutinātu arī jūsu garšas kārpiņas, ļaujam jums ieskatīties dažos no piedāvātajiem ēdieniem –
• Piena šokolādes uzpūtenis ar marakujas krēmu, pārklāts ar dzeltenu šokolādes glazūru.
• Gaisīga kokosriekstu kūka ar aveņu mērci
Aicinām ieskatīties detalizētākā piedāvājumā šeit!
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.