Lieldienās apsveic savējos ar pašas apgleznotu krūzīti

Daugavpils vācu biedrība "ERFOLG" organizē radošo darbnīcu, kura ir veltīta Lieldienam! Pavasara krūze LATTE - apglezno savām rokām!

Krūzi jau sen uzskata par ideālu dāvanu. Dāvinot dāvanā krūzi, mēs esam pārliecināti, ka tā būs noderīga dāvana, jo krūze ir universāls sadzīves priekšmets, kuru izmanto dažādu ieradumu un dzīvesveidu cilvēki.

Stikla apgleznošanas darbnīca ļaus ikvienam iemācīties apgleznot dāvanu sev tuvam cilvēkam vai iepriecināt sevi Lieldienu svētkos. Darbs tiks veikts tehnikā: stikla kontūrs (paliks Jums) + stikla krāsa. Skaistas, spilgtas krāsas uzlabos garastāvokli un piepildīs ar pozitīvo enerģiju kā meistaru –gleznotāju, tā arī krūzes īpašnieku!!!

Darbnīcas mērķis: piedāvāt visiem interesentiem iespēju lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku un attīstīt radošās prasmes. Apgleznojot krūzi savām rokām, Jūs palutināsiet sevi vai arī kādu Jums tuvu cilvēku.

Mērķauditorija: laipni lūdzam pieteikties visus, kam patīk radošā darbība un ir vēlme iemācīties kaut ko jaunu (vecumā no 16 gadu vecuma).

Norises laiks un vieta: 12.04.2011. (nodarbības ilgums 2-3 st.) Daugavpils, Imantas iela 3/5, vācu biedrības telpās.

Dalības maksa: 6,70 Ls (materiāli ir iekļauti cenā). Biedrības biedriem 5 Ls. Pēc nodarbībam Jūs paņemsiet sev apgleznoto krūzi, kā arī stikla kontūru, kuru var izmantot, lai gatavotu savus mākslas oriģināldarbus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 12.07.2024 Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Daugavkrasti
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Krāslavas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.616817sec.