Apskatiet stilīgākās pasaules ievērojamas vietas

Uzņēmums Frommer’s, kas nodarbojas ar ceļvežu izdevniecību visā pasaulē, nosauca 10 neparastas vietas mūsu planētā, kuras ir noteikti jāapskata 2006.gadā. Katrs no šiem reģioniem ir unikāls un piedāvā tūristiem kaut ko īpašu.

 

Kalifornijas Amadoras apgabalā noteikti ir jānolaižas zeltu nesošās šahtās un savām acīm ieraudzīt dārgakmeņus un zelta dzīslas zemes slāņos.

 

Brazīlijā ir jāaizbrauc uz Belemas pilsētu, no kurienes ir viegli un ātri tikt līdz Maraho salai, kura atrodas Amazones ietekā un ir uzskatīta par vislielāko upes salu pasaulē. Šeit dzīvo putnu bari, aligatori un piranjas.

 

 

 

Cietokšņa pilsētā Čarlstonā, kura atrodas Dienvidkorejā, saglabājās unikālās XVIII-XIX gadsimtu mājas. Īpaši interesanti ir pastaigāties pa Miting-strit un Batteri ielām.

 

 

 

 

 

 

Indijas kūrorts Goa ir populārākā eksotiska pasaules atpūtas vieta, kas piesaista tūristus īpaši ziemas periodā. Lai iepazītu Indijas specifiku, trešdienas dienā ir nepieciešams aiziet uz pilsētas tirgu, kura bezgalīgās rindās pārdod visu, kas nepieciešams – no veciem dzinējiem līdz guļamtīkliem.

 

 

 

 

 

 

 

Amboseli nacionālais parks Kenijā ir pazīstams ar ziloņu rezervātu un iespaidīgu skatu uz Kilimandžaro kalnu.

 

 

 

 

 

Margaritas salā, kas pieder Venecuēlai, apmeklētājus piesaista Porlamara pilsēta, kurā ir atvērts lielisks blusu tirgus.

 

Par neaizmirstamu kļūs zirgu pārgājiens uz Ililiopae templi, kas atrodas Havaju arhipelāga Molokai salā. Pirms vairākām gadsimtiem šeit notika cilvēku upurēšana.

 

Amerikas pilsēta Rama ir slavena ar fermeru tirgu, kurš nedēļas nogalēs priecē pircējus ar preču dažādību.

 

 

Austrālijas salā Tasmānijā ir atvērts nacionālais parks, kurš tiek uzskatīts par pasaules mantojumu divu skaistāko dabas pieminekļu dēļ. Tie ir Kredl kalns un Sen Kler ezers.

 

 

 

 

Vienīgā šajā sarakstā esošā Eiropas pilsēta ir Glāzgova. Skotijas pilsēta piesaistīja Frommer’s ceļveža redaktorus ar Viktorijas laikmeta arhitektūru, muzejiem un nacionālo amatniecību.

 

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04303098sec.