Atvērts erotiskās mākslas muzejs

 

«Sexe femelle de l’Europe» jeb sieviešu dzimuma Eiropa, kā reiz Guillaume Appollinaire izteicies par Venēciju.

 

Džiacomo Kazanovas, dzejnieka Zorzi Baffo un piecsimts kurtizāņu, ieskaitot Veroniku Franko, pilsētā nu ir arī savs Erotiskās mākslas muzejs - Museo d’Arte Erotica. Šis jaunais muzejs atrodams Palazzo, dažu soļu attālumā no Piazza Sanmarco – agrākais mīlestības un liberālisma centrs tagad pulcē daudzus starptautiska ranga elites pārstāvjus.

 

Muzejs plešas kopskaitā vairāk kā 750 m2 lielās telpās četros ēkas stāvos. Fascinējoši, jutekliski vēsturisku un mūsdienu mākslinieku darbi, tūristiem atklās Venēciju, kā brīvdomātāju pilsētu. Darbi ietver tēmas, kā seksualitāte, jutekliskums, apgrēcība, netiklums un erosa meklējumus.

 

Gleznas, ilustrācijas, grāmatas, skulptūras, video materiāli un ilustrēti dažādi seksualitātes aspekti caur gadsimtiem ne tikai Venēcijā, bet visā plašajā pasaulē – tas viss ir kā liecinieki laikā neierobežotai un visaptverošai mākslinieku erotiskās kaisles izpausmei.

 

Venezia di Piacere nodaļa atspoguļo sirreālisma laika notikumus un personības. Venēciju mūsdienās interpretē kā augstās mākslas un kultūras pilsētu, bet maz kas tiek teikts par tās slēpto seju – tās tumšākajiem noslēpumiem, mītiem un leģendām. Apmeklētājiem muzejs sniegs alternatīvu skatu un vēlmi zināt mazāk par populāriem apskates objektiem Sanpolo, Kastello vai Sanmarko.

 

Muzeja veikaliņā apmeklētāji var iegādāties grāmatas, pastkartes, preses izdevumus, objektus un citas interesantas ar muzeja tēmu saistītas lietas.

 

Muzejs darbojas saistībā ar labi zināmo Musée de l’Érotisme muzeju Parīzē, kas veltīts desmit gadu mākslinieciskās izpausmes, liberālisma, alternatīvu un vērtību brīvībai. Iecerēts, ka Itālijas Museo d’Arte Erotica muzejs turpinās sava priekšgājēja filozofiju un stilu, sajaucot mūsdienu tematiskās un erotiskās mākslas izstādes ar patstāvīgajām erotiskās mākslas izstādēm.

 

Erotiskās mākslas muzejs atvērts katru dienu un Eiropas Savienības pilsoņiem izmaksās 10 eiro vienam pieaugušajam, savukārt ES grupām 8 eiro. Bet ja turp dosies studentu grupa skaitā virs 65, tad vienas biļetes cena būs tikai 6 eiro. Jāpiebilst, ka ieeja zem 18 gadu vecuma netiek pieļauta.

 

Vairāk par muzeju iespējams uzzināt šeit: www.museodarteerotica.it

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 08.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.06.2024 - 10.07.2024 "Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.49117279sec.