Vanilla Travel: uz siltajām zemēm var nākties pagaidīt

Ja ierasts ieplānot atvaļinājumu rudenī, lai dotos uz dienvidiem uzlādēties ar saules gaismu garajai ziemai, tad šogad jārēķinās, ka var nākties piemaksāt vai pārcelt plānus uz vēlāku laiku.

Sakarā ar lietaino un nepastāvīgo vasaru tūrisma firmas novērojušas, ka šoruden cilvēki sevišķi vēlas pagarināt atpūtas un sauļošanās sezonu, tāpēc pieprasījums pēc silto zemju ceļazīmēm teju dubultojies. Tā rezultātā šobrīd braucienu uz kādu no iecienītajiem kūrortiem jāplāno vismaz divus mēnešus iepriekš, kamēr citus gadus tas bijis tikai mēnesis.

Situāciju skaidro tūrisma firmas Vanilla Travel direktore Inga Kavaca: "Nevar teikt, ka nav iespējams aizbraukt uz Turciju, ja Jūs tagad atnāktu un teiktu, ka vēlaties lidot nākamnedēļ. Var. Tikai par daudz lielāku samaksu. Es teiktu vidēji divas reizes dārgāk. Tāpēc jau šobrīd iesaku plānot brīvdienas novembrī, ja vēlaties doties uz ierasto kūrortu par adekvātu, pieņemamu un tam atbilstošu cenu."

Turcija, Tenerife un citas Kanāriju salas, Krēta, Vidusjūras reģions ir vietas, kuras prātīgākie rezervējuši jau jūnijā. Viņi dosies ceļā jau septembrī, oktobrī. "Ja vasaras sākumā tie bija, piemēram, 450 – 480 LVL par ceļazīmi ar lidmašīnas biļeti un pieczvaigžņu viesnīcu, neprecizējot valsti, tad tādam pašam piedāvājumam šobrīd tie būs jau 650 – 700 LVL," stāsta Inga Kavaca.

Novērots, ka tie, kas neiegūst cerēto tuvākajā laikā, tomēr izvēlas nepaaugstināt izmaksas un pārplāno atvaļinājuma datumus. Tūrisma firmas gan vēl joprojām drošības labad cenšas nepiedāvāt ceļojumus uz Tuvo Austrumu zemēm, Sīrijas reģionu, Āfrikas vidieni.

Vairāk informācijas par Vanilla Travel piedāvājumu interneta vietnē www.vanillatravel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Želesa
,


Tado Blindos smuklė
,


Kauno kolegija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47962189sec.