Tomātu cīņu dalībniekiem Spānijā šogad būs jāpērk biļetes

Tomātu cīņu festivāls, kurš ik gadu nebēdnīgos apmeklētājus priecē Bunjolas pilsētā Spānijā, pēdējo gadu laikā piesaista aizvien vairāk interesentu.

Tomātu cīņas, kas reiz bija uzskatāmas par visai neierastu atrakciju, kurām gatavs bija vien retais, nu kļuvušas par sapņu piedzīvojumu neskaitāmiem tūristiem – 2012. gadā Bunjolā ieradās aptuveni 45 000 sarkanās trakulības cienītāji.

Lai ierobežotu pasākuma apmeklētāju skaitu, varas iestādes tomātu cīņu ietvaros izveidojušas biļešu sistēmu. Tas nozīmē, ka katram interesentam, kurš vēlēsies piedalīties tomātu cīņās, būs jāšķiras no 10 eiro, turklāt pārdotas tiks tikai 20 000 biļetes. Vien 15 000 no tām būs pieejamas pilsētas viesiem, bet pārējās jau rezervētas vietējiem iedzīvotājiem.

Tūristi, kuri 28. augustā plāno piedalīties ikgadējā tomātu cīņu festivālā, biļetes var rezervēt tiešsaistē.

"Rezervācija nozīmē, ka apmeklētājiem no rīta pirms cīņas būs jāņem līdzi biļete un pase, lai iegūtu pasākuma aproci," paskaidro Timotijs Bērčs, tiešsaistes tūrisma ceļveža ThisIsValencia.com pārstāvis.

Bunjolas varas iestāžu pārstāvji izteikušies, ka biļešu sistēma palīdzēs nodrošināt augstāku drošības līmeni pasākuma laikā. Turklāt šogad paplašināta arī cīņu norisei atvēlētā teritorija.

Biļetes iegādei pieejamas šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47482204sec.