Kādu pieredzi sniedz nakšņošana pilī?

Nakšņošana pilī var būt ne tikai greznība, bet tā var sagādāt veselu bagāžu ar piedzīvojumiem. Kāpēc? To Travelnews.lv stāsta Dikļu pils (www.diklupils.lv) mārketinga vadītāja Dace Ločmele.

Dikļu muižas kungu mājā iekārtotā izsmalcinātā četru zvaigžņu viesnīca, kas ir bagātīgi iekārtotas ar 19. gadsimta beigu un 20. gadsimta sākuma mēbelēm, grezniem kamīniem un krāsnīm, skaistiem aizkariem un satīna palagiem. Šo interjera elementu dēļ acumirklī viesis nokļūst uz gadsimtu, ko bieži nākas redzēt filmās par augstmaņiem un baroniem.

''Nakšņošanai pilī piemīt īpaša burvība. Viesi var izbaudīt eleganto atmosfēru, kas sagaida ciemiņus jau pils parkā un apņem katrā no telpām - kā istabās, tā pils gaiteņos un atpūtas zonās,'' stāsta Dace Ločmele.  Dikļu pils katrs no numuriņiem ir iekārtots citādi un rada citādas sajūtas. Mākslas darbi, greznas mēbeles un pagātnes stāsti ļauj apturēt mirkli, izjust ko pavisam īpašu.

Dikļu pils cēlā vēsture un gadsimtu gaitā te saimniekojušo īpašnieku aristokrātisms vedināt vedina uz dižciltīgiem piedzīvojumiem. Dace Ločmele stāsta, ka dažiem viesiem pils pati pastāsta par sevi vairāk nekā citiem. ''Tā Dikļu pilī viesus dažkārt mēdz apciemot baroneses Šarlotes spoks. Šajās retajās reizēs viņa viesojas 11. numuriņā, kurā dzīvojusi savas valdīšanas laikā. Tomēr tikšanos ar Šarloti nevar ieplānot. Viņa, kā jau īsta dāma, pati izvēlas viesus, kurus uzmeklēt,'' atklāj Dikļu pils mārketinga vadītāja Dace Ločmele.

Bagāžā vēl vari ievietot emocijas un pieredzi no Dikļu pils aktivitātēm. Pils saimnieki Dikļos bieži rīko izcilus koncertus, izstādes un izrādes, kuros izbaudīt var ne tikai māksliniecisko sniegumu, bet arī patīkamu sabiedrību. Dažādos gadalaikos jūs gaida braucieni lepnos pajūgos vai kamanās, maigas un nomierinošas procedūras mūsu Dabas Spa. Laiva pils dzirnavu dīķī, foreļu radītais klusums, rožu ziedēšana, putnu treļļi, rudens lapu burvība, sniegpārslu deja.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 29.06.2024 ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45742202sec.