Dobele aicina pārbaudīt spēkus triatlonā

30.05.2010 Dobelē notiks „Atklātās triatlona sacensības bērniem un jauniešiem vecumā līdz 15 gadiem”. Sagaidot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, SK „Aquatics” sadarbībā ar Dobeles novada domi, aicina visus mazus un lielus sportistus kopā ar savām ģimenēm pārbaudīt spēkus triatlona un duatlona distancēs.

Sacensību mērķis ir iedrošināt un motivēt katru bērnu, jaunieti un ģimeni, papildināt savu dzīvi ar sportiskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu, kā arī veicināt triatlona attīstību Latvijā. Bērniem un vecākiem Starptautiskā bērnu aizsardzības diena ir arī vasaras brīvdienu sākums, kad ģimenes plāno kopīgas aktivitātes, tāpēc paralēli sacensībām Dobeles stadionā notiks vēl citi pasākumi – spēles, atrakcijas, darbosies radošās darbnīcas, sniedzot bērniem prieku un radot sajūtu, ka šie ir viņu svētki. Tāpat Dobeles Sporta halle aicinās interesentus sacensību laikā apmeklēt „Sporta halles atvērto durvju dienu”, savukārt izjust ceriņlaika burvību piedāvā P.Upīša ceriņu dārzs Dobelē.

Sacensībās tiek aicināti piedalīties bērni gan individuāli, gan ar ģimeni, vai arī pārstāvēt savu skolu, klubu vai citu organizāciju. Varēs izvēlēties sev piemērotāko distances veidu. Paredzētas vairākas dalībnieku grupas: 7 gadi un jaunāki – duatlona distance - riteņbraukšana un skriešana; 8 – 15 gadi (sadalīti 4 vecuma grupās) - baseina triatlona distance (jaunākie dalībnieki peldēšanas disciplīnā var izmantot palīgmateriālu, piemēram, peldēšanas dēlīti); divas ģimenes distances – skriešana, riteņbraukšana, skriešana.

Iepriekšēja pieteikšanās sacensībām līdz 27.05.2010, reģistrēšanās līdz 30.05 plkst.10.30.

Aicināti piedalīties visi sportot gribētāji!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Zemgales Tūrisma asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.76162386sec.