Salsas mērces aizvien vairāk izraisa saindēšanos

Ceļotājiem ASV jāuzmanās, jo meksikāņu virtuvē iecienītās salsas mērces vai avokado pasta gvakamole aizvien biežāk izraisa saindēšanos ar pārtikas produktiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Laikā no 1998.-2008. gadam pēc saindēšanās skaits pēc uzkodu mērču notiesāšanas palielinājies vairāk nekā uz pusi, tā ziņo ASV veselības uzraudzības institūcija CDC. Īpaši daudz inficēšanās gadījumu radies pēc restorānu apmeklējuma.

Saindēšanās cēlonis pēc CDC domām varētu būt mērču svaigās sastāvdaļas, piemēram, tomāti vai koriandrs, kas netiek uzglabāti atbilstoši zemā temperatūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.06.2024 - 01.07.2024 Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Riga Islande Hotel
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15718484sec.