Rīgā notiks grandiozs jaukto cīņas mākslas veidu turnīrs «Forward Challenge»

Šā gada 26.novembrī Arēnā Rīga norisināsies jaukto cīņas mākslas veidu turnīrs Forward Challenge, kas jau ir guvis plašu atpazīstamību Krievijā un NVS valstīs. Rīgā šis turnīrs notiks pirmo reizi.

Turnīra organizatori - kompānija Forward - sadarbībā ar pazīstamo Krievijas projektu FIGHT NIGHTS "Maskavas cīņas" aicina mediju pārstāvjus līdz 20.novembrim akreditēties uz turnīru. Pēc pasākuma mediji ir aicināti uz preses konferenci. Tās ietvaros būs iespēja uzdot jautājumus turnīra zvaigznēm un organizatoriem..

Pasākuma mērķis - radīt skatāmu sporta produktu, kas ļaus būtiski palielināt Latvijas sportistu atpazīstamību ne vien Latvijā, bet arī ārpus tās robežām.

Forward Challenge novembra turnīrs norisināsies saskaņā ar K-1 noteikumiem, un tajā piedalīsies sportisti svara kategorijā līdz 80 kg. Savu dalību šajā turnīrā jau ir apstiprinājuši labākie cīņas mākslas skolu pārstāvji no visas pasaules - Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Lielbritānijas u.c. Skatītājiem būs iespēja vērot aizraujošas kikboksa, tai boksa, K-1 un citas cīņas.

Kompānija Forward - sadarbībā ar pazīstamo Krievijas projektu FIGHT NIGHTS "Maskavas cīņas" šādas cīņas Rīgā plāno rīkot divas reizes gadā.

«Mūsu turnīrs, kas tiks pārraidīts Krievijas TV kanālā PTP2, iespējams, kļūs par vienu no spožākajiem kultūras pasākumiem Latvijā, kas var piesaistīt tūristus no Krievijas un citām pasaules valstīm. Pirmo reizi mūsdienu Latvijas vēsturē viens no Krievijas lielākajiem TV kanāliem pārraidīs sporta notikumu, kas notiek pie mums,» norāda Forward pārstāvis Aleksandrs Petrovs.
Šajā turnīrā cīņas tiks apvienoti ar pasakainu šova programmu ar specefektiem un košām dekorācijām, tālab šī izrāde būs interesanta ne vien cīņas mākslas cienītājiem, bet arī tiem, kurus saista krāšņi masu pasākumi. Tāpat turnīra ietvaros tiks sniegts sociālais atbalsts tiem, kuri objektīvu iemeslu dēļ nevar apmeklēt šāda līmeņa pasākumu, - internātskolu audzēkņiem, kuri aizraujas ar Austrumu cīņas sporta veidiem.

Viņi saņems bezmaksas ielūgumus uz šo turnīru, lai varētu ieraudzīt savus elkus klātienē. Par uzņēmumu Zīmols Forward pazīstams faktiski ikvienam, kurš pārzina Krievijas sporta pasauli, kur gandrīz visi pasākumi notiek ar šīs kompānijas līdzdalību. Tāpat Forward emblēmu var ieraudzīt uz šova "Boļšije gonki" dalībnieku ekipējuma.

Latvijā kompānija Forward atbalsta ne tikai sportiska rakstura pasākumus. Piemēram, Forward logotips bija redzams uz jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" laikā šī konkursa dalībnieku zili baltos formas tērpiem. Tāpat Forward "Jaunā viļņa" ietvaros organizē un sponsorē šovbiznesa zvaigžņu sacensības.

Pērn Forward sadarbībā ar Rīgas domi organizēja sporta festivālu "Jautrie starti" un vairākus sporta turnīrus, tostarp bērnu futbola sacensības. Savukārt Galerijā Rīga darbojas firmas veikals, kurā iespējams iegādāties Forward zīmola sporta apģērbu.


Papildu informācija: www.forward-sport.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51190901sec.