Latvijā ienāk jauns saliekamo velosipēdu zīmols Tern

Skandāla rezultātā Latvijā ienāk jauns, augstvērtīgs saliekamo velosipēdu zīmols Tern, nomainot pieredzējušo Dahon.

26 gadus Dahon ir bijis etalons un ražošanas līderis visā pasaulē kvalitatīvu saliekamo velosipēdu tirgū un 4 gadus ticis ekskluzīvi pārstāvēts arī Latvijā. Bet viss mainās.

Pagājušā gadā ģimenes skandāla rezultātā radās jauns zīmols Tern – saliekamais velosipēds, kurā apvienota Dahon pieredze, mūsdienīgs dizains un nebijuši konstruktīvi risinājumi. Tern šobrīd strauji iekaro Dahon pozīcijas visā pasaulē.

TERN saliekamie velosipēdi ievērojami paplašina velosipēda funkcionalitāti. Tie ir viegli, kompakti un, pateicoties tajos pielietotajām tehnoloģijām, brauc tikpat labi kā pilna izmēra velosipēdi. Tos iespējams veiksmīgi kombinēt ar citiem transporta līdzekļiem. Pateicoties saviem mazajiem izmēriem salocītā stāvoklī, šie velosipēdi ir visur paņemami līdzi.

Tern velosipēdu modeļu klāstā ir 22 modeļi no 5 rāmju platformām – Verge (20”), Link (20”), Eclipse (24”) , Castro (24”) un Joe (26”) ar dažādiem aprīkojuma līmeņiem, dažādu pielietojumu un dizainu, sākot no velosipēdiem ar 20 collu riteņiem līdz velosipēdiem ar 26 collu riteņiem. Neatkārtojamā izskata un izcilās kvalitātes dēļ velosipēds ar nosaukumu Eclipse P11i, kā vienīgais no saliekamajiem veloispēdiem, tika pie augstākās godalgas pasaules lielākajā velo izstādē Eurobike 2011. Savukārt nedaudz askētiskais 20 collu modelis Verge Duo nupat saņēma prestižo Red Dot Design Award godalgu. Neviens cits saliekamo velosipēdu zīmols nevar lepoties ar šādām godalgām, un tas liecina, ka Tern ambīcijas kļūt par vadošo saliekamo velosipēdu ražotāju pasaulē ir pamatotas.

Tern velosipēdu cena pilnībā atbilst to kvalitātei un aprīkojuma līmenim. To vērtība, atkarībā no aprīkojuma līmeņa, ir no 330 LVL līdz 1880 LVL. Latvijā Tern velosipēdus var iegādāties specializētajā veikalā Kalēju ielā 48 Vecrīgā, ELKOR veikalos, interneta veikalā www.Bikesbaltic.com un citās tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.06.2024 - 20.06.2024 Vasaras Saulgriežu svinības TUKUMĀ  Tukuma TIC
Ar dziesmām ieskandēsies pirmā vasaras nakts 20.jūnijā pulksten 21:00 Durbes estrādē. | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50852203sec.