Notiks starptautiskās sacensības vieglatlētikā «Rīgas kausi»

Otrdien, 5. jūnijā, „Daugavas” stadionā sāksies starptautiskās sacensības vieglatlētikā „Rīgas kausi”. To atklāšanas pasākumā plkst. 18.00 piedalīsies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane.

Starptautiskās sacensības vieglatlētikā „Rīgas kausi” organizē Rīgas dome sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību. Šogad ”Rīgas kausi” tiks izcīnīti sešās disciplīnās: šķēpa mešanā sievietēm un vīriešiem, 100 m/b sievietēm, 100 m vīriešiem, tāllēkšanā sievietēm un lodes grūšanā vīriešiem. Dalību sacensībām apstiprinājuši vairāk nekā 100 atlētu no 17 valstīm.

Sacensībās būs lieliska iespēja skatītājiem klātienē vērot mūsu labāko vieglatlētu startus pirms vasaras nozīmīgākajām sacensībām - Eiropas čempionāta un XXX Olimpiādes spēlēm.

Skaties: Otrdien 18:00 Vieglatlētika: Rīgas kausi. Sacensību tiešraide Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanāls). 

 

Potenciālie Londonas olimpieši Rīgā brauks ar Honda Civic automašīnām

Oficiālais Honda dīleris Latvijā Nippon Auto piešķīris lietošanā starptautisko vieglatlētikas sacensību «Rīgas Kausi» rīkotājiem trīs jaunākās paaudzes Honda Civic automašīnas, kas tiks izmantotas gan personāla, gan dalībnieku vešanai. Pašmāju un ārvalstu sportisti, kuru vidū ir vairāki desmiti potenciālo Londonas olimpiešu, ar devītās paaudzes Civic tiks nogādāti no lidostas uz viesnīcām un «Daugavas» stadionu.

«Rīgas Kausu» rīkotāji automašīnas ikdienas gaitās izmanto jau vairākas dienas. Tās paspējuši izmēģināt un atzinīgi novērtēt arī Latvijas vieglatlētikas olimpiskās cerības, šķēpmetēja Madara Palameika un lodes grūdējs Māris Urtāns. Pirmdien un otrdien jauno Civic ērtumu varēs iepazīt vēl nepilns pussimts sportistu, kuri ar lidmašīnu ieradīsies starptautiskajā lidostā «Rīga». Tur viņus sagaidīs «Rīgas Kausu» šā gada oficiālie auto.

«Rīgas Kausi ir viena no pēdējām iespējām klātienē redzēt mūsu labākos vieglatlētus pirms Londonas Olimpiskajām spēlēm. Šajās sacensībās viņiem jānostiprina pārliecību par saviem spēkiem, lai uz gada svarīgāko notikumu varētu doties ar pamatotām cerībām uz panākumiem. Sapņiem ir spēks – vēstī Honda filozofija, un mēs novēlam, lai sapņi materializējas olimpiskajās medaļās,» Latvijas sportistus nospraust visaugstākos mērķus aicina Nippon Auto Biznesa attīstības un kvalitātes vadītāja Ilze Ulinska.

Sacensības sāksies 5.jūnijā plkst.18:00 stadionā «Daugava», un «Rīgas kausi» tiks izcīnīti sešās disciplīnās. Ar Latvijas pārstāvjiem konkurēs vairāk nekā 70 ārzemju atlētu no 15 valstīm. Skatītājiem būs iespēja redzēt gan spēcīgākos sportistus, kuri jau ir izpildījuši atlases normatīvus Londonas Olimpiskajām spēlēm, gan piedzīvot emocionālus mirkļus, kad kāds nopelna ceļazīmi uz nozīmīgāko sporta forumu.

honda

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 20.06.2024 Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70605016sec.