Izveidots pirmais īstais interneta medību preču veikals Latvijā

Labas ziņas medniekiem un aktīviem cilvēkiem: Allforhunt.com izveidojis  pirmo īsto interneta medību preču veikalu Latvijā.

Iepirkšanās internetā jau sen ir ierasta lieta lielam vairumam cilvēku un iepirkšanās  popularitāte virtuālajā vidē nepārtraukti pieaug. Tagad arī mednieku portāls Allforhunt.com ir uzsācis medību preču un piederumu tirdzniecību internetā, nodrošinot iespēju aktīviem cilvēkiem preces iegādāties, neizejot no mājas.

Mednieku portāls Allforhunt.com pavisam nesen nosvinējis savu otro gada dienu. Līdz šim portālā tika veidota pamatīga informācijas bāze, lai katrs, atverot portālu, varētu uzzināt pēc iespējas vairāk par medībām, medību saimniecību, dzīvniekiem, aprīkojumu un citām saistošām lietām, kā arī izglītoja tos lasītājus, kuru zināšanas par medībām līdz šim nebija plašas. Tagad, cenšoties attaisnot portāla nosaukumu – viss medībām, tika radīts pirmais īstais interneta medību preču un piederumu veikals Latvijā.

Veikalā ir iespējams iegādāties plašu preču sortimentu medībām un aktīvai atpūtai dabā: apģērbus, binokļus, optikas, medību nažus, tālmērus, statīvus un citas preces. Preču sortiments tiks regulāri papildināts un atjaunots. Preču piegāde iespējama uz jebkuru vietu Latvijā, preces var saņemt mājās vai pasta nodaļā. Lielāko daļu preču var saņemt nākamās darba dienas laikā visā Latvijas teritorijā. Norēķināties par precēm veikalā var ar maksājumu kartēm, bankas pārskaitījumu vai pēcapmaksu, kad saņemot preci, samaksā kurjerpasta darbiniekam vai pasta nodaļā.

"Nodrošinot augstu servisu standartu, ceram, ka klienti sev vajadzīgās preces turpmāk iegādāsies Allforhunt.com interneta veikalā. Tādējādi klientiem tiks sniegta iespēja ietaupīt laiku, lai vairāk brīžu pavadītu medībās vai aktīvā atpūtā dabā!", stāsta sabiedrisko attiecību koordinatore Darja Cigankova.

Biedrības "Latvijas Mednieku asociācija" valdes loceklis Igors Dombrovskis norāda, ka šī būs lieliska iespēja Latvijas medniekiem iepazīties ar lietām, kas nepieciešamas medībām. "Laukos mednieki bieži nemaz netiek līdz medīblietu veikalam, jo tas atrodas tālu. Allforhunt.com ar savu projektu samazinās attālumu, ļaujot medniekiem pilnvērtīgāk baudīt savu dzīvesveidu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.90482998sec.