TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Par Stena Line Baltijas jūras ziemeļu uzņēmējdarbības reģiona jauno tirdzniecības direktori kļuvusi Liene Lēmane

Par Stena Line Baltijas jūras ziemeļu uzņēmējdarbības reģiona jauno tirdzniecības direktori kļuvusi Liene Lēmane

No 2024. gada 1. jūnija Liene Lēmane uzsāks darbu kā tirdzniecības direktore Baltijas jūras ziemeļu uzņēmējdarbības reģionā, vadot Stena Line paplašināšanos Baltijas jūrā.

Lienes Lēmanes priekšrocība jaunajā amatā būs plašā uzņēmējdarbības pieredze: pēc finanšu un banku darbības studijām Liene Lēmane četrus gadus strādājusi Latvijas Ekonomikas ministrijā, bet 2014. gadā pievienojusies Stena Line. Līdz 2021. gadam viņa ieņēma dažādus amatus Baltijas jūras ziemeļu reģionā, un viņai ir plašas zināšanas par šo reģionu, kolēģiem, klientiem un uzņēmējdarbības dinamiku. 2021. gadā viņa sāka strādāt Gēteborgā, ieņemot grupas uzņēmējdarbības kontroles vadītājas amatu. Kad 2023. gada maijā Stena Line iegādājās Ventspils ostas termināli, Liene Lēmane atgriezās Latvijā un kļuva par Ventspils termināļa vadošo direktori, ieviešot tajā Stena Line darba kultūru, vērtības un metodes.

Jaunajā amatā Liene Lēmane pārraudzīs Stena Line pastāvīgo paplašināšanos reģionā, koncentrējoties uz klientu prasību apmierināšanu, nodrošinot darbības pastāvību un pozicionējot uzņēmumu konkurētspējīgā tirgū.
“Esmu pagodināta, ka man sniegta iespēja turpināt attīstīt galvenos maršrutus starp Zviedriju, Vāciju un Baltijas valstīm. Mans darbs būs vērsts uz rūpīgu ieklausīšanos mūsu klientu vajadzībās, kā arī Stena Line paplašināšanos un izaugsmi turpmākajos gados, turpinot nodrošināt transporta savienojumus Eiropā ilgtspējīgai nākotnei,” saka Liene Lēmane.

Liene Lēmane turpinās ieņemt vadošās direktores amatu ostas terminālī Ventspilī. Kā jaunā tirdzniecības direktore viņa nomainīs Johanu Ēdelmanu (Johan Edelman), kurš savukārt ieņems Stena Line tirdzniecības direktora amatu Īrijas jūras dienvidu uzņēmējdarbības reģionā.

Par maršrutu Nīneshamna–Ventspils
2012. gadā Stena Line pārņēma pārvadājumus prāmju maršrutā starp Nīneshamnu Zviedrijā un Ventspili Latvijā. Kopš tā laika uzņēmums ir vairāk nekā divkāršojis savu darbību no viena kuģa un 10 reisiem nedēļā līdz pašreizējam grafikam, kas, sekojot pieprasījumam, nodrošina līdz pat 4 reisiem dienā ar diviem moderniem kuģiem, kas sāka darbu 2021. un 2022. gadā.

8,5 stundas ilgais pārbrauciens ir ātrākais jūras savienojums starp Zviedriju un Baltijas valstīm. Maršruts ir populārs gan transporta, gan tūrisma jomā, un tas kalpo kā svarīga piegādes līnija Skandināvijas ražošanas un būvniecības nozarei.

Par maršrutu Trāveminde–Liepāja
Maršruts starp Trāvemindi Vācijā un Liepāju Latvijā pārvadā ceļotājus un kravu klientus 21,5 h ilgā reisā vienu reizi dienā ar diviem kuģiem. Stena Line pārvalda Skandinavienkai termināli Trāvemindē, kas ir viena no lielākajām ro-ro un prāmju ostām Eiropā, un šajā maršrutā tiek piedāvāti intermodāli risinājumi un smagsvara kravu pārvadājumi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 29.05.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 30.05.2024 Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR
Mistiskais Omānas sultanāts Valsts svētkos Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus interesē atklāt un izpētīt jaunas valstis citā kontinentā ārpus Eiropas, kā arī tiem, kas vēlas baudīt sauli un | Skatīt vairāk
no 1989 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 03.06.2024 Lielā Valmieras novada ekskursija Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.jūnijā norisināsies jau otrā Valmieras novada autobusu ekskursija "Labs loms Burtniekos", kas šoreiz vedīs uz Burtnieku pusi kopā ar gidu Edgaru Zaķi. | Skatīt vairāk
30.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13490677sec.