Ģimenes auto ar uguni zem jumta

Šveicietis Paskāls Prokops nebaidās no dzīvās uguns,  un pat tad, ja tā deg zem viņa auto jumta. Savā Volvo 240 viņš ir iebūvējis īstu malkas krāsni. Viņam arī ir dota atļauja ar šo satiksmes līdzekli piedalīties satiksmē. Tiesa gan, lai iegūtu atļauju, neparastā auto īpašniekam bija jābūt ļoti neatlaidīgam.

To, ka šveicieša Paskāla Prokopa auto ir iebūvēta īsta malkas krāsns, īsti nevarētu pat pamanīt, ja vien virs mašīnas jumta nebūtu redzams dūmenis. Izklausās oriģināli, taču šī neparastā konstrukcija ir arī krietni pabojājusi tās īpašnieka nervus. Jau daudzas reizes Paskālu Prokopu ir apturējusi policija un jau vairākas reizes viņam ir nācies saīsināt skursteņa garumu. Toties tagad viņa mašīnas dokumentos ir ierakstīts „limuzīns ar iebūvētu malkas krāsni”.

Volvo 240 ir jau trešā mašīna, kurā šveicietis ir iebūvējis krāsni. Pirmais ir bijis VW mikroautobuss, tad Volvo 264. Abas mašīnas viņš vēlāk veiksmīgi pārdevis. Nav zināms, kur palicis mikriņš, iespējams tā vairs nav. Toties Volvo 264 izmanto kāds šveiciešu gastronoms, lai reklamētu savu restorānu. Mašīnā esošo krāsni nedrīkst kurināt brauciena laikā. Šveicietis Paskāls Prokops augsti vērtē savu neatkarību: „Ja esmu noguris, vai arī iedzēris par daudz, es labprāt pārguļu savā auto“. Un malkas krāsns tad gādā par patīkamu siltumu. Bez tam, malkas apkure izmaksā lētāk nekā iebūvētie papildus sildītāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30167103sec.