Kia EV3 ievieš klasē nebijušas tehnoloģijas un progresīvu dizainu

Kia EV3 ievieš klasē nebijušas tehnoloģijas un progresīvu dizainu

Kia prezentē modeli EV3, kura drosmīgais eksterjers un inovatīvais interjers piesaka jaunu ēru kompakto elektrisko SUV segmentā. Iedvesmojoties no vairākkārt apbalvotā lielā EV9 revolucionārā dizaina, EV3 ar savu unikālo identitāti stājas blakus sev līdzīgajiem. Savukārt pašu Kia šis modelis virza tuvāk tās mērķim – būt ilgtspējīgu mobilitātes risinājumu piegādātājam.

EV3 vēlas piedāvāt praktiskus risinājumus, kas atbilst klientu individuālajām vajadzībām un uzlabo viņu ikdienu. Drosmīgais eksterjers un inovatīvais interjers, kurā panākta maksimāla lietderīgā telpa, padara šo SUV par lielisku un vienlaikus pieejamu auto. Sevišķu uzmanību pievēršot materiāliem un apdarei, Kia ar savu EV3 ir noteicis jaunus standartus kompakto SUV segmentā, un jo īpaši tas attiecas uz interjeru. Kompakto, bet ar visu nepieciešamo pilnībā aprīkoto EV3 Kia redz kā dzinējspēku uz pozitīvām pārmaiņām – gan zīmolam, gan visai pasaulei.

Progresīvais, dinamiskais un iespaidīgais EV3 dizains bāzēts uz Kia pretpolu pievilkšanās filozofiju Opposites United, kas sasaista atšķirīgās dabas un laikmeta vērtības, radot harmonisku veselumu. Tas atrašanos Kia transportlīdzekļos padara emocionāli ļoti patīkamu.

"EV3 ir perfekts mūsu dizaina filozofijas iemiesojums, jo rotaļīgie elementi te prasmīgi apvienoti ar pārdomātu funkcionalitāti. Kompaktais, taču pārliecinošais eksterjers slēpj plašu salonu, kurā katrs brauciens izvēršas par relaksētu piedzīvojumu. Tāpēc ir tikai loģiski, ka uz nākotni orientētā EV3 estētika tiek paspilgtināta ar drosmīgām krāsām, bet interjers un jauni materiāli apdarē ir jauneklīgas enerģijas un rotaļīguma izpausme," saka Karims Habibs, Kia Globālā dizaina nodaļas vadītājs un izpildviceprezidents.

Eksterjers: ģeometrisks mērķa un emociju sajaukums

EV3 spēcīgā jumta līnija un ģeometriskās virsbūves formas saplūst loģiskā perfekcijā, demonstrējot pretpolu pievilkšanās filozofijas būtību. Pēc inversijas principa meistarīgi apvienotie pozitīvi emocionālie un racionāli loģiskie elementi katru Kia EV3 līniju, plakni un detaļu padara unikālu.

Skatā no priekšpuses EV3 izstaro enerģiju. Garais slīpais jumts un hečbeka stila aizmugurējais stikls veido ļoti tehniskas virsbūves iespaidu, maskulīnais siluets liecina par spēku un slēpj ārkārtīgi plašu salonu. Savukārt inovatīvo auto raksturu vēl vairāk izceļ vizuāli savīti unikāli telpiskie un grafiskie elementi.

Vizuālo tēlu vēl izteiksmīgāku padara robustās, konturētās riteņu arkas apvienojumā ar muskuļotajām spārnu līnijām. Bet viens no iespaidīgākajiem jaunā SUV elementiem ir 19 collu vieglmetāla diski ar frēzētām detaļām. Kvadrātveida arku ieskautie diski, kuros pretstatīta unikāla ģeometriska grafika un kontrastējoša apdare, nepārprotami runā Kia dizaina valodā.

Dizaina elementu dažādība redzama arī lielākās plaknēs, proti – zem virsbūves gludās vidusdaļas ir krasi atšķirīga apdare melnā un pelēkā krāsā. Taču visi šie šķietami pretrunīgie elementi veido vienotu un tai pašā laikā iespaidīgu ārējo tēlu.

EV3 priekšpuse liecina par apņēmību. Vertikālie lukturi, kas novietoti priekšējās plaknes ārmalās, palīdz radīt ļoti plata un pārliecināta auto iespaidu. Telpiskums apvienojumā ar atšķirīgiem grafiskajiem elementiem un muskuļoto stāju veido harmonisku saspēli ar pārējo virsbūvi.

Pa jaunam ir interpretēta ikoniskā Tiger Face jeb tīģera seja – tagad tajā ir arī zīmola jaunā zvaigžņotā priekšējo gaismu koncepcija Star Map. Vertikālās dienas gaismas tīģera vaibstus vērš vēl izteiksmīgākus un signalizē par nelokāmu pašapziņu.

Tehnoloģiskās formas un pašpārliecināto stāju eleganti noslēdz EV3 aizmugure. Platā apdares līnija vizuāli pagarina robustās C statnes un dinamiskās jumta līnijas meistarīgo savienojumu, vēl vairāk pastiprinot auto maskulīno raksturu. EV3 nesatricināmo stāju paspilgtina arī plūdenais aizmugurējo statņu savienojums ar plato aizmugurējo spārnu līniju. Tīģera sejas un zvaigžņoto lukturu tēma atbalsojas arī aizmugurē, kur vienkārši ģeometriski saplūdināts aizmugurējais stikls un lukturi. Tas ļāvis iegūt iespaidīgi platas bagāžas nodalījuma durvis, kas rada arī patīkamu futūristisku noskaņu.

EV3 ir pieejamas deviņas virsbūves krāsas, no kurām četras ir radītas ekskluzīvi jaunajam modelim: Shale Grey, Aventurine Green, Frost Clue un Terracotta.

Kia EV3 GT-Line versijā pretpolu pievilkšanās filozofija atklājas vēl spēcīgāk un automobilim piešķir vēl izteiksmīgāku, uz piedzīvojumiem orientētu izskatu. Šīs versijas kontrastējošā apakšējā sekcija priekšpusē virsbūvi iešķeļ asāk, tāpēc šis elements ir piesātināts ar vitalitāti un piesaista skatienu. GT-Line vertikālā un horizontālā grafika liecina par uzdrošināšanos un skaisti kontrastē ar plašajām melnajām apdares zonām. Savukārt bampera apakša vizuāli saplūst ar virsbūvi, izceļot modeļa sportiskumu un izsmalcinātību. Šis grafiskais risinājums savā veidā interpretēts arī auto aizmugurē, kur trīsstūra spārna elements rada tādu pašu vitalitātes sajūtu kā priekšpusē.

Interjers: dabā smelta estētika braucēju labsajūtai

EV3 interjers veidots tā, lai iegūtu maksimāli plašu telpu un salonā ērti justos pieci cilvēki. Arī šajā gadījumā, lai vairotu pasažieru labsajūtu ceļā no punkta A punktā B, izmantotas pretpolu pievilkšanās filozofijas vērtības. Precīzi un vienkārši saplūdinot šķietami pretrunīgas īpašības, Kia ir radījusi ļoti funkcionālu un efektīvu salonu, lai cilvēki patīkami justos ikvienā izbraucienā.

Priekšējā paneļa tīrais un nesablīvētais dizains apvienojumā ar smalkām līnijām interjerā iedzīvina futūristisku mērķtiecību. Divi 12,3 collu skārienekrāni ir papildināti ar atsevišķu piecu collu segmentu, kas kalpo tikai klimata kontrolei. Šī digitālā saskarne ar kristāldzidru grafiku visu vadītājam nepieciešamo informāciju pasniedz koncentrētā un intuitīvā veidā. Skārienekrāns sniedzas līdz paneļa centram, lai arī priekšējais pasažieris varētu piekļūt navigācijas, izklaides un citām funkcijām.

Vienkāršais un intuitīvais vadības ierīču izkārtojums ļauj vadītājam neatraut rokas no stūres un pilnībā koncentrēties uz ceļu savā priekšā. Lielai daļai EV3 funkciju var viegli piekļūt ar pogām uz stūres, tai skaitā braukšanas režīmu izvēlnei, kruīza kontrolei, infoizklaides sistēmai, kā arī navigācijai. Zem platā skārienekrāna atrodas glīta pogu rinda, ar kurām var ieslēgt kartes skatu, kā arī multimediju un automobiļa sistēmu konfigurēšanas izvēlni.

Starp vadītāju un priekšējo pasažieri atrodas eleganta vidējā konsole ar slīdošu galdu un sīklietu nodalījumu, kuru var elastīgi pielāgot pasažieru vajadzībām. Viduskonsoles apakšā var turēt dzērienus, uzkodas un pat mazu mugursomu, savukārt viedierīces, piemēram, klēpjdatoru un planšeti, var nolikt uz galdiņa. Slīdošais galds rada dzīvojamās telpas noskaņu, kas tradicionālajiem auto nav raksturīgi. Šis galdiņš kopā ar daudzfunkcionālo salona apgaismojumu, īpaši ērti sēdekļi ar Type-C USB lādētājiem un atzveltņu atlaišanas funkcija relaksācijai – tas viss ļauj pilnvērtīgi atpūsties, kad EV3 stāv, piemēram, uzlādes stacijā.

Veidojot EV3, dizaineri iedvesmojušies no dabas, un tas būtiski ietekmējis kompaktā SUV interjera krāsas, materiālus un apdares elementus. Atkarībā no tā, kura dabas stihija īpašniekam ir tuvāka – gaiss, zeme vai ūdens, viņš var izvēlēties izsmalcināti pelēko (Subtle Grey), silti pelēko (Warm Grey) vai zilo tēmu. Oniksa melnais tonis (Onyx Black) ir pieejams tikai EV3 GT-Line.

Tāpat kā citos jaunajos Kia modeļos, arī EV3 interjerā izmantoti dažādi ilgtspējīgi materiāli. Tie atrodami visā salonā. Lai radītu mājīgu un vienlaikus greznu iespaidu, uz priekšējā paneļa un durvīm ir detaļas no pārstrādāta augstākās kvalitātes auduma. Toties sēdekļu, griestu un durvju rokbalstu apšuvumā, apdares elementos un grīdas paklājos, kā arī bagāžas nodalījumā izmantots polietilēna tereftalāts (PET), kas ir viens visvieglāk pārstrādājamiem plastmasas veidiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Liepājas pusmaratons Liepājas reģiona TIB
Liepājas pusmaratons atgriežas Liepājas centrā šī gada 29. jūnijā, aicinot visus skriešanas entuziastus piedalīties vienā no vasaras gaidītākajiem | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 18.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15324092sec.