Jaunais Renault atsvaidzina bestsellera līniju ar līdz šim kārdinošāko Clio

CLIO iemieso Renault izslavēto prasmi ietvert lielāka auto atribūtus kompaktā spēkratā, turklāt par pieņemamu cenu. Kopš 2012. gada Renault CLIO plašais cienītāju skaits turpina pieaugt, pateicoties šī auto elegancei, daudzpusībai un bagātīgajam aprīkojumam. Jaunais CLIO ir ieguvis briedumu, tam ir līdz mazākajai detaļai rūpīgi izstrādāts dizains apvienojumā ar braukšanas baudu, jaunākās savienojamības iespējas un inovatīvi aprīkojuma elementi, kas atvieglo vadīšanu un nodrošina komfortablu braucienu.

Ceturtās paaudzes CLIO, kas radīts, iedvesmojoties no Renault koncepta auto DeZir, ir pirmais modelis, kurš 2012. gadā parādījās ar zīmola jauno identitātes stilu.

Jaunais Renault CLIO ir kārdinošāks nekā jebkad agrāk, pateicoties full-LED gaismu signatūrai, jauniem dizaina elementiem un salona gaisotnei, kas apliecina kvalitāti un rūpes par sīkākajām niansēm.

Jaunais CLIO, kas jau guvis atzinību ar savām dinamiskajām spējām, ir ideāli piemērots braukšanai pilsētā, bet vienlaikus lieliski jūtas arī uz tāliem ceļiem, tas ir aprīkots ar parkošanās palīgrīku Easy Park Assist, kas vēl vairāk samazina stresu, kas rodas, pārvietojoties pilsētas ielās.

Jaunais CLIO tiek piedāvāts ar trīs dažādām multimediju sistēmām (atkarībā no aprīkojuma versijas) un sniedz iespēju novērtēt gudro R&Go® sistēmu un jaunākās paaudzes R-LINK sistēmas iespējas.

Pateicoties dzinēju klāsta paplašināšanai ar jaunu dīzeļdzinēju 1.5 dCi 110 un dzinēja TCe 120 komplektācijas iespējai ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, jaunā CLIO dzinēju izvēle ir viena no lielākajām auto tirgū.

Jaunais CLIO ir pieejams gan hečbeka, gan universāļa versijā ar trīs aprīkojuma līmeņiem, tostarp arī INITIAL PARIS variantā, turklāt daudzās personalizēšanas iespējas spēs apmierināt plaša spektra prasības un vēlmes un piesaistīt arvien lielāku klientu skaitu.

Jaunais CLIO R.S. ietver visas jaunā CLIO priekšrocības plus Renault sporta auto kvalitātes.

2015. gadā pārdoto CLIO automašīnu skaits pārsniedza 400 000, turklāt pārdotāko automašīnu sarakstā Eiropā* šis modelis ieņem pirmo vietu. Arī citur pasaulē tas atrodas populārāko automobiļu vidū savā segmentā.

Lai spētu apmierināt lielo pieprasījumu, Slovēnijā 2017. gada februārī plānots atvērt ceturto rūpnīcu, kurā tiks montēti jaunie CLIO. Viena rūpnīca atrodas Turcijā, bet divas Francijā, kur tiek radīti Renault sporta auto.

Kopš CLIO parādīšanās 1990. gadā pārdotas jau vairāk nekā 13 miljoni šī modeļa automašīnas, un CLIO ir kļuvis par visu laiku pieprasītāko franču automobili. Veiksmes stāstu tagad turpina jaunais CLIO, kas parādīsies pārdošanā 100 valstīs, sākot no 2016. gada septembra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Želesa
,


SIXT Latvija
,


Riga Islande Hotel
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.96489692sec.