Nedēļas nogalē – BMX sacensības Tukumā un svētki Kandavā

Nedēļas nogalē – BMX sacensības Tukumā un svētki Kandavā

Šajā nedēļas nogalē Tukums pirmo reizi pulcēs visas BMX entuziastus Latvijas BMX 2.sacensību posmā, bet Kandavas pilsētā tiks svinēti pilsētas svētki karnevāla, košuma un radošuma tematikā.

Nedēļas nogali vari sākt jau ceturtdienā, 23.maijā ar festivālu "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" Irlavas kultūras namā no pulksten 12:00. Tajā piedalīsies tautisko deju kolektīvi, solisti, vokālie ansambļi. Darbosies arī bufete. Ieeja festivālā bezmaksas. Adrese: Irlavas kultūras nams, "Svēteļi", Irlavas pagasts, Tukuma novads.

Pasākums sporta entuziastiem
25. un 26. maijā PIRMO reizi Tukuma BMX trasē norisināsies vērienīgas BMX sacensības. Latvijas BMX sportisti kā arī ārvalstu viesi pārbaudīs savus spēkus Latvijas 2. sacensību posmā. Sacensību sākums būs pulksten 10:00, Revolūcijas ielā 4, Tukumā. Ieeja bez maksas! Dalība sacensībās tikai ar reģistrētiem transponderiem. Visiem dalībniekiem jābūt reģistrētiem streamzsports.com sistēmā un jāpiesakās attiecīgajās sacensībās, apmaksājot komisiju. Reģistrēšanās sacensībām izbraucot cauri reģistrācijas cilpai sacensību dienā no plkst. 9.30 līdz 10.30. Reģistrēšanās saite: www.streamzsports.com. Adrese: Revolūcijas iela 4, Tukums.

Svētki divu dienu garumā
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku tirdziņš, lielais svētku koncerts, balle, šovi un disko, kā arī ļoti plaša kultūras un sporta pasākumu programma lieliem un maziem. Vairāk informācijas www.kandava.lv.

Atklāj vasaru Jaunpilī!
Jaunpils pils pasākumu sezonas grandiozais atklāšanas koncerts kopā ar GACHO būs 25.maijā pulksten 20:00 Jaunpils parka estrādē! Pasākumā ieeja jau no pulksten 18:00. Pēc koncerta AFTERPARTY kopā ar DJ VENTO līdz 02:00, ieeja koncerta apmeklētājiem bez maksas, pārējiem 5,00 EUR. (ieeja no 18g.v). Vairāk informācijas www.jaunpilspils.lv vai pa tālruņiem 26101458, 29320314. Adrese: Jaunpils pils, Baznīcas iela, Jaunpils, Tukuma novads.

Tradicionālais Vakartirgus Pūrē
24. maijā no pulksten 15.00 laukumā pie Pūres Kultūras nama būs Pavasara Vakartirgus. Pulksten 18.00 būs arī tirgus lustes kopā ar folkloras kopām no Popes, Milzkalnes, Slampes, Pūres, Irlavas, Puzes un Zantes. Adrese: Pūres kultūras nams, “Vārpas”, Pūre, Pūres pagasts, Tukuma novads.

Ģimeņu dienai veltīti pasākumi
Sēmes pagasta centrā 24.maijā no pulksten 16:00 būs pasākums ģimenēm ar bērniem - "Sveika, vasara!". Būs muzikālas aktivitātes, rotaļas, izrāde ar Raiti Zapacki, kā arī pikniks un brīvdabas kino. Adrese: Sēmes kopienas centrs "Mūsmājas", Ezera iela 1, Sēme, Sēmes pagasts, Tukuma novads.

Bet 26. maijā no pulksten 12.00 līdz 16.00 Ģimeņu dienai veltīti pasākumi notiks Slampē. Pulksten 12.00 būs “Pavasara koncerts” ar tautas deju dejotājiem, bet no pulksten 13:00 būs arī radošās darbnīcas, lielformāta spēles un pavasara tirdziņš. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

Mūzikas baudīšanas iespējas
24. maijā pulksten 18.00 Šlokenbekas muižas krodziņā dziedās mūziķis Gatis Mūrnieks, kas ir grupas “On my way” līderis un dziesmu autors dažādu Latvijā zināmu izpildītāju dziesmām. Klausoties koncertu būs iespēja pasūtīt gardu maltīti. Vietas un maltītes rezervācija pa tālruni 29904147. Biļete 10 EUR. Adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Tukuma novads.

Iespēja izdarīt labu darbu, apvienojot ar atpūtu piekrastē
Ikviens mīļi gaidīts 25. maijā pulksten 10:00 Šūpoļu izgatavošanas talkā Bērzciemā. Kamēr vīri izgatavos šūpoles, sievas vārīs talkas zupu. Darbu netrūks arī pašiem mazākajiem palīgiem. Pieteikšanās anketa: https://forms.gle/YexDbTw5aCwRMJ196. Vairāk informācijas pa tālruni 26147139. Adrese: Bērzciema bibliotēka, Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma novads.

Dzejnieku spiets Jaunpilī
Jaunpils bibliotēkā 25.maijā būs "Dzejnieku spiets". Ierašanās un reģistrācija no pulksten 11:00. Uz pasākumu aicināti tuvi un tāli dzejas draugi. Vairāk informācijas pa tālruni 26582701. Adrese: Jaunpils bibliotēka, "Valdnieki", Pils iela, Jaunpils, Tukuma novads.

Teātra izrādes
25. maijā Slampes Kultūras pilī notiks Tukuma novada amatierteātru skate: Pulksten 13.30 uz skatuves kāps amatierteātris “Spārni” ar Ritas Missūnes lugu "Šauj viņu nost!", bet pulksten 15.15 amatierteātris "Fēnikss" mūs priecēs ar Ritas Missūnes lugu “Mūzas lidojums”. Ieeja bez maksas. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

25.maijā no pulksten 12:00 arī Lapmežciema tautas namā notiks amatierteātru skate. Tajā piedalīsies Lapmežciema teātris ar izrādi "Kandža". Adrese: Lapmežciema tautas nams, Lapmežciema pagasts, Tukuma novads.

Latvijas Nacionālā teātra izrāde "Tik mīla vien!" 25.maijā 19:00 Šlokenbekas muižas lielajā zālē. Izrāde divos cēlienos. Biļetes un plašāka informācija par izrādi: www.bilesuparadize.lv/lv/event/139397, kā arī uz vietas Šlokenbekas muiža iepriekšpārdošanā. Adrese: Šlokenbekas muižas ansamblis, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Ukrainas atbalsta koncerts - akcija
Tumes kultūras namā Ukrainas atbalsta koncerts būs 25.maijā pulksten 16:00. Notikumā būs fotogrāfijas, video no Ukrainas, kā arī būs apskatāmas Tukuma novada mākslinieku gleznas, kas tapušas solidarizējoties ar ukraiņu tautu. Ieeja notikumā par ziedojumu Ukrainas atbalstam. Adrese: Tumes kultūras nams, Pasta iela 1A, Tume, Tumes pagasts, Tukuma novads.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 23.06.2024 Jāņu nakts mistēriju jampadracis Engurē Tukuma TIC
Jāņu Jampadracis – Engurē! 23.06. Engurē svētku tirdziņš, teātra izrāde Auniņparkā, koncerts un balle! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53994608sec.