Salacgrīva atgriežas uz festivālu kartes

Salacgrīva atgriežas uz festivālu kartes

Salacgrīvā, Zvejnieka parkā, norisināsies pirmais “Terra Festivāls”, kurā tiks  apvienota mūzika, māksla un kultūra vienuviet no 2024. gada 5. - 7. jūlijam, un tajā uzstāsies dažādi mākslinieki no Latvijas, Grieķijas, Zviedrijas, Itālijas, Ukrainas, Indijas, Brazīlijas, Vācijas un citām valstīm.

Terra Festivāls ir vairāk nekā tikai festivāls - tā ir mākslas un radošo kolektīvu kustība. Koncentrējoties uz ilgtspējību un dažādām mākslas un kultūras izpausmēm, festivāls piedāvā platformu māksliniekiem, mūziķiem, garīgo un ķermenisko prakšu pasniedzējiem, kā arī dabas entuziastiem un vides aktīvistiem, kur tikties, kopā radīt, mācīties vienam no otra un baudīt.

Festivālā būs divas muzikālās skatuves un 4 zonas, kurās notiks dažāda veida aktivitātes, kā, piemēram, lekcijas un diskusijas, meistarklases, džema sesijas, performances, terapijas, meditācijas, joga, un citas, kuras būs saistošas kā pieaugušajiem, tā arī bērniem un jauniešiem.

Festivāla organizatori ir sarūpējuši apmeklētājiem īpaši uzlādējošu muzikālo programmu, kurā uzstāsies mākslnieki un DJ-i no visas pasaules, kas uzstājušies tādos ikoniskos festivālos kā Burning Man, Ozora, Boom, Mo:Dem, The Universo Paralello, u.c.  Daudzi no šiem māksliniekiem Latvijā uzstāsies pirmo reizi. Festivāla laikā būs iespēja dzirdēt tādus muzikālos žanrus kā psytrance, techno, dub techno, tribal, psybass, psychill, psydub, reggae, dub, free jazz u.c.

Vērts pieminēt, ka visu festivāla apskaņošanu nodrošina viena no labākajām skaņu sistēmām Eiropā -Lambda Labs, kas nodrošinās augstas kvalitātes muzikālo baudījumu festivāla apmeklētājiem.

Kopumā, Terra Festivāls domāts gan aktīviem un jauniem cilvēkiem, gan visiem tiem, kas meklē, ko vairāk par ierasto ikdienu. Jebkuram būs iespēja izpausties, pieredzēt, uzzināt un lieliski pavadīt laiku, vai tā ir joga meža malā, izzinoša lekcija, meditācija jūras krastā vai dejošana līdz rīta gaismai.

Biļetes ir iepriekšpārdošānā un atrodamas festivāla mājaslapā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam, ieeja par brīvu. Nepilngadīgiem ieeja tikai kopā ar vecākiem vai pilnvarotiem pavadoņiem.

Salacgrīvas pagasta iedzīvotājiem ir iespēja iegādāties biļetes ar 50% atlaidi, Salacgrīvas Tūrisma Informācijas centrā Rīgas ielā 10a, Salacgrīvā.

Savukārt, Limbažu novada iedzīvotājiem tiek piešķirta 40% atlaide no standarta biļetes cenas. Biļetes varēs iegādāties Limbažu novada Tūrisma Informācijas centros - Salacgrīvā, Limbažos, Staicelē un Ainažos.

Minēto atlaižu piemērošanai, kādā no Tūrisma Informācijas centriem, būs nepieciešams apstiprināt savu savu dzīves vietas deklarāciju e-pakalpojumā Latvija.lv platformā.

Papildus informācija un biļetes: https://www.terra-festival.com/

Linktree: https://linktr.ee/terrabysoliki

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46576786sec.