LATVIJA | Jēkabpils

Jēkabpils novada iedzīvotāji un viesi aicināti piedalīties foto medībās

Jēkabpils novada iedzīvotāji un viesi aicināti piedalīties foto medībās

Jēkabpils novada Tūrisma informācijas centrs izaicina novada iedzīvotājus un viesus - apceļo Jēkabpils novadu, ķer kadrus, krāj punktus un saņem balvas!

Šogad visu vasaru svinam svētkus Jēkabpils novada pilsētās un pagastos zem vienota vadmotīva “novada rakstos”!

No 25. maija līdz 1. oktobrim, vadoties pēc fotogrāfiju fragmentiem un rakstiem, dodies dažādu objektu meklējumos, nofotografējies pie tiem un iesūti fotogrāfijas.

Kāds ir spēles norises laiks?

Foto medības norisinās no 2024. gada 25. maija līdz 1. oktobrim.

Kas var piedalīties?

Piedalīties var jebkurš interesents individuāli vai izveidojot komandu.

Kas jādara?

Pēc dotās kartes jāmeklē objekti Jēkabpils novadā. Kartē iekļautas 50 apskates vietas. Nonākot pie objekta jānofotografējas tā, lai fotogrāfijā būtu redzams atrastais objekts un spēles dalībnieks vai komanda.

Kas nepieciešams, lai piedalītos?

Lai piedalītos dalībniekam nepieciešams mobilais telefons, interneta pieslēgums, interneta saite uz meklējamo objektu karti un pārvietošanās līdzeklis, jo objekti meklējami visā Jēkabpils novada teritorijā. Ērtākai ceļošanai, ja nepieciešams, var lietot kontrollapu.

Kā jāplāno objektu meklēšana?

Dalībnieki paši nosaka sev vēlamo laiku, kad doties foto medībās, apmeklēto objektu skaitu un secību kādā meklēt kartē redzamās vietas. Objektu apmeklējumu var ērti apvienot ar Jēkabpils novada pilsētu un pagastu svētkiem, kuru datumi arī atrodami kartē.

Kas jādara, kad objekti atrasti?

Atrasto objektu fotogrāfijas līdz 1. oktobrim komandas dalībnieks iesūta vienā reizē izmantojot kādu no failu koplietošanas platformām, piemēram, failiem.lv, wetransfer.com, files.inbox.lv u.c. uz [email protected]. E-pastā jānorāda komandas nosaukums, komandas dalībnieku skaits un tālrunis.

Kā tiks noteikts uzvarētājs?

Objekti iedalās trīs krāsās pēc atrašanas sarežģītības un punktu skaita. Par katru pareizi iesūtīto fotogrāfiju tiks piešķirti punkti, kas redzami objektu kartē. Trīs uzvarētāji tiks noteikti pēc pareizi atrasto un iesūtīto objektu kopējā punktu skaita. Uzvarētāji saņems pārsteiguma balvas no Jēkabpils novada Tūrisma informācijas centra.

Saite uz objektu karti: https://ej.uz/j2c9. Kontrollapa atrodama visit.jekabpils.lv.

Lai atklājumiem bagātas “medības”!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 21.jūnijā Vecpilsētas ielā tirdziņš Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
21.jūnijā no 12 līdz 19 ikviens aicināts uz Dzīvesziņas un arodu sētu, Vecpilsētas ielā 2, kur norisināsies Zāļu tirdziņš un radošās darbnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50376892sec.