LATVIJA | Jelgava

Jelgavas TIC aicina uz Latvijas Tūrisma informācijas tirgu

Jelgavas TIC aicina uz Latvijas Tūrisma informācijas tirgu

2024. gada 25. maijā no pulksten 9 līdz 15 Hercoga Jēkaba laukumā norisināsies IX Latvijas Tūrisma informācijas tirgus, kas pulcēs tūrisma informācijas centrus no visas Latvijas.

Iesākoties vasaras ceļošanas sezonai Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociāciju “LATTŪRINFO” Jelgavā rīko IX Latvijas Tūrisma informācijas tirgu. Jelgavnieki un pilsētas viesi no pulksten 9 līdz 15 aicināti uz Hercoga Jēkaba laukumu, kur Latvijas TIC pārstāvji prezentēs un stāstīs par aizraujošu atpūtu ģimenes un draugu lokā tepat Latvijā. IX Latvijas Tūrisma informācijas tirgus dalībnieki būs Jelgavas, Dobeles, Bauskas, Aizkraukles, Kurzemes, Ventspils, Vidzemes piekrastes, Rīgas, Ogres, Valmieras, Madonas, Smiltenes, Gulbenes, Preiļu un Daugavpils TICi. Apmeklētāji varēs saņemt bezmaksas informatīvus tūrisma materiālus un brošūras, kā arī piedalīties viktorīnās.

Jelgavas tūrisma informācijas centra teltī ikviens varēs uzzināt par Jelgavas vasaras sezonas jaunumiem un aktuāliem piedāvājumiem, piemēram, par ūdens tūrisma piedāvājuma papildinājumu, pasākumiem, atpūtas iespējām ģimenēm ar bērniem un saņemt vasaras piedāvājuma brošūru. Līdzās Jelgavas TIC teltij atradīsies stilizēta Jelgavas novada pietura ar īstu autobusu, kur noteiktos laikos būs iespēja virtuāli doties uz Jelgavas novadu, caur stāstiem iepazīstot Jelgavas novada vēsturi, kultūras pērles un apskates objektus.

Pasākuma organizatoru godu un pienākumu Jelgava ieguva 2023. gadā VIII Latvijas tūrisma informācijas tirgū Ogrē, kur izlozes rezultātā tika noteikts nākamais tirgus organizētājs. Savukārt šogad 25. maijā pulksten 13:30 tiks izlozēts nākamā gada Latvijas Tūrisma informācijas tirgus galamērķis.

Pasākuma laikā tiks veikta foto/video uzņemšana pasākumu publicitātes un sabiedrības informēšanas nolūkos, veidojot un atspoguļojot darba procesu, līdzekļu izlietojumu un nodrošinot informācijas pēctecību nākamajām paaudzēm un kultūras attīstību un kultūras mantojuma saglabāšanu.

Papildus informācija par personu datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā, t.sk.datu subjekta tiesību uzskaitījums, pieejams tīmekļa vietnē: https://www.jelgava.lv/pasvaldiba-par-pasvaldibu-datu-aizsardziba/.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.06.2024 - 20.06.2024 Vasaras Saulgriežu svinības TUKUMĀ  Tukuma TIC
Ar dziesmām ieskandēsies pirmā vasaras nakts 20.jūnijā pulksten 21:00 Durbes estrādē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 21.06.2024 Limuzīns Jāņu nakts krāsā TUMĒ Tukuma TIC
21. jūnijā, paredzēts ekskluzīvs koncertuzvedums "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", koncerts norisināsies pie Tumes kultūras nama | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 20.06.2024 Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.627702sec.