Klausītāji aicināti balsot un izvēlēties mūziķi vasaras koncertam

Pašmāju mūzikas cienītāji tiek aicināti piedalīties balsošanā un izvēlēties mūziķi, kurš vasarā dāvās publisku, bezmaksas koncertu visiem interesentiem un atbalstītājiem. Ikviens var piedalīties balsošanā – nepieciešams vien sociālā tīkla “Facebook” profils. Konkursā piedalās Aija Andrejeva, grupa “Mazais princis” un grupa “Sudden Lights”. Izpildītājs, kurš saņēmis visvairāk balsu, sniegs koncertu.

“Neatkarīgi no tā, kurš izpildītājs saņems visvairāk balsu, tas būs foršs un priecīgs notikums, kuru varēs izbaudīt gan klausītāji, gan mūziķi. Kampaņa ir pulcējusi lielisku kompāniju un ikviens koncerts būs izdevies, turklāt, kas zina, varbūt projekta ietvaros taps arī jauns trio,” saka dziedātāja Aija Andrejeva.

Lai konkursa dalībnieki varētu nobalsot par izpildītāju, kura koncertu vēlas dzirdēt, nepieciešams apmeklēt kampaņas mājaslapu www.somersbyvasara.lv un izvēlēties tīkamāko no trīs mūziķiem. Koncerts būs pieejams ikvienam interesantam. Autentificējoties ar savu sociālā tīkla “Facebook” profilu, katrs dalībnieks var balsot vienu reizi.

Andrejs Reinis Zitmanis, grupas “Sudden Lights” solists norāda: "Esam priecīgi, ka vasaras kampaņā esam plecu pie pleca ar šādiem smagsvariem. Mēs novērtēsim katru balsi par mums! Tagad ikvienam mūziķim katrs koncerts ir kā svētki, un šādā kompānijā svētki ir garantēti!"

“Draugi, šīs nav politiskās vēlēšanas! Šeit nebūs iespējams vilties, jo visi trīs dalībnieki ir patiesi brīnišķīgi. Par kuru mūziķi nobalsosiet, tā koncertu varēsiet baudīt,” apsola grupa “Mazais princis”.

“Karsta un saulaina vasara nav iedomājama bez brīvdabas koncertiem un gardiem, atspirdzinošiem dzērieniem, tāpēc ar kampaņas starpniecību vēlamies apvienot abas šīs lietas vienā un sniegt ikvienam interesentam iespēju labi pavadīt laiku. Vienlaikus tā ir iespēja atbalstīt pašmāju izpildītājus, kam pandēmijas periods nav bijis viegls. Mūziķi, kurš priecēs koncerta laikā, šoreiz izvēlēsies paši klausītāji, tāpēc ikviens aicināts piedalīties balsošanā,” uzsver “Somersby” zīmola vadītāja Ieva Anita Rieksta.

Visi mūziķi, kuri piedalās kampaņā, ir sabiedrībā iemīļoti un populāri, tāpēc konkurence ir sīva. Vienlaikus starp izpildītājiem pastāv draudzīgs atbalsts. Balsošanā var piedalīties līdz 16. augustam mājaslapā www.somersbyvasara.lv, savukārt konkurss norisināsies augustā, ievērojot visas tā brīža epidemioloģiskās un drošības prasības.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46583605sec.