Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Arī septembra otrā nedēļas nogale ir dažādiem notikumiem bagāta, tādēļ Travelnews.lv sniedz ieskatu pasākumu kaleidoskopā dažādām gaumēm.

Dzintaru koncertzālē Gidons Krēmers un «Kremerata Baltica» kopā svin 100

Nedēļas nogalē, 10. un 11. septembrī, Dzintaru koncertzālē norisināsies jau 18. starptautiskais “Kremerata Baltica” festivāls. Slavenais vijolnieks Gidons Krēmers un izcilais “Kremerata Baltica” šogad aicina uz “Kremerata Baltica” orķestra 25 gadu un vijolnieka Gidona Krēmera 75 gadu, kopā simboliski 100 gadu jubilejas svinībām. Vairāk informācijas var atrast šeit.

730 km garš velobrauciens “Zelta Rieksts”

2021. gada 11. un 12. septembrī tiek organizēts pirmais “Zelta Rieksts” velobrauciens 730 km garā maršrutā Liepāja – Rīga – Valmiera – Tallina. Maršruts veidots tā, lai pieturētu pie visiem GEMOSS veikaliem un papildinātu “Zelta Rieksts” enerģijas krājumus. Idejas autors ir velosportists Mārtiņš Ramža, kurš aicina arī citus entuziastus pievienoties izaicinājumam vienā vai vairākos brauciena posmos un saņemt gardu balvu – riekstu, sēklu un žāvētu augļu grozu. Plašāka informācija šeit.

Dzejas dienas Durbes pilī 11. un 12.septembrī

2021. gada 11. un 12. septembrī notiks Dzejas dienas Durbes pilī (M. Parka ielā 7, Tukumā ), kuras organizē “Tukuma Literātu apvienība” (TLA) sadarbībā ar Tukuma muzeju. Vairāk informācijas atradīsiet šeit.

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā svinēs Tēva dienu

Svētdien 12.septembrī, plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina ģimenes uz īpašām Tēva dienai veltītām aktivitātēm, kuru laikā būs iespēja radoši un aktīvi pavadīt laiku! Katram ģimenes loceklim būs iespēja šo dienu pavadīt īpaši. Bērni varēs piedalīties Tēva dienai veltītu apsveikumu kartīšu darbnīcā, turpretī tēviem tiks dota iespēja parādīt sevi no vislabākās puses! Arī par mammām būs padomāts, jo aktivitāšu noslēgumā ģimenēm būs iespēja iemūžināt savu svētku mirkli īpaši Tēva dienai radītajā foto zonā. Plašāku informāciju var atrast šeit.

Krimuldas muižā gaidāms Kamermūzikas vakars «Il bacio»

Kamermūzikas koncerts “Il bacio” skanēs Krimuldas muižā 11. septembrī plkst. 18.00. Koncertā piedalīsies soprāns Marlēna Keine, tenors Mihails Čuļpajevs un pianiste Agnese Egliņa, kas izpildīs pasaulē atzītu komponistu skaņdarbus - Kamila Sensānsa, Džoakīno Rosīni, Vinčenco Kiaras un citu. Vairāk informāciju meklējiet šeit.

Ventspilī, galerijā «Žagata» skatāma Ugāles studijas dalībnieku darbu izstāde

Uz Ventspils galeriju “Žagata” atceļojusi un visu septembri un oktobri būs skatāma Ugāles studijas dalībnieku darbu izstāde ar nosaukumu “Kaltenē un Kuldīgā”. Vairāk informācijas šeit.

Septembrī Liepājā svin mūziķa, pedagoga, aranžētāja Imanta Meķa 80 gadu jubileju

11. septembrī pulksten 19 Liepājā, Promenade Hotel Hika zālē varēs baudīt koncertprogrammu “Tik viegli...”, ar ko tiks svinēta mūziķa, pedagoga, aranžētāja Imanta Meķa 80 gadu jubileja. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49067307sec.