Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Rudens ir klāt – to vēsta ne tikai kalendārs, bet arī termometra stabiņa rādījumi. Taču tas nav iemesls, lai sēdētu mājās, ietītos siltā pledā un sildītu rokas pie siltas tējas krūzes. Ir taču tik daudz, ko vēl var pagūt izbaudīt šajā nedēļas nogalē.

Ķīpsalā notiek autoindustrijas izstāde «Auto 2021»

No 24. līdz 26. septembrim Ķīpsalā norisinās starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2021”, kurā var iepazīt aktuālo nozares piedāvājumu trīs tematiskajās ekspozīcijās: jauno automobiļu un komerctransporta sadaļā “Jauni auto”, auto remonta instrumentu, servisa iekārtu, rezerves daļu, apkopes līdzekļu un aksesuāru sadaļā “Auto mehānika” un skaļākajā, krāšņākajā sadaļā – tūninga šovā “Auto Exotica”. Vairāk informācijas šeit.

Kamermūzikas koncerts «Ceļojums mūzikā...» Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā

2021. gada 25. septembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks šī gada pirmais kamermūzikas koncerts – “Ceļojums mūzikā...”. Svinot Daugavpilī dzimušā abstraktā ekspresionisma pamatlicēja Marka Rotko (1903–1970) dzimšanas dienu, Rotko centrs ir sarūpējis dāvanu pilsētniekiem un pilsētas viesiem – šī gada pirmo kamermūzikas koncertu mākslas centra telpās. Plašāka informācija atrodama šeit.

Pasaules Tūrisma dienā bezmaksas ekskursija «Atklāj Daugavpili no jauna»

Ik gadu  27. septembrī tiek atzīmēta Pasaules tūrisma diena (World Tourism Day). Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra šo dienu sāks svinēt jau 26. septembrī, aicinot ikvienu interesentu gida vadībā iepazīt un aplūkot Daugavpilī esošos vēsturiskos objektus. Dodoties pusotras stundas garā bezmaksas ekskursijā “Atklāj Daugavpili no jauna” ar gidu pa pilsētu varēsiet iepazīt Daugavpils pilsētas šarmu un dzirdēt interesantus stāstus. Vairāk informācijas šeit.

25.septembrī aicina Ģimeņu rallijs Gulbenes novadā

Ģimenes, kam patīk aktīvi un interesanti pavadīt laiku, ceļot un iepazīt jaunas vietas, 25.septembrī tiek aicinātas piedalīties Ģimeņu rallijā, ar savu automašīnu dodoties piedzīvojumā pa Gulbenes novadu, baudot zelta rudeni un izzinot novada tūrisma piedāvājumu. Pasākuma moto – ar ģimeni ciemos pie ģimenes. Ģimenēm, kas piedalīsies rallijā, būs iespēja iepazīt un apciemot gan ģimenes uzņēmumus, kas piedāvā tūrisma pakalpojumus Gulbenes novadā, gan arī piedalīties ģimenisku uzņēmumu un pašvaldības iestāžu sagatavotās aktivitātēs. Plašāka informācija šeit.

Lielvārdē un citviet Latvijā atzīmē Andreja Pumpura 180. dzimšanas dienu

24. un 25. septembrī vairākās Latvijas vietās norisināsies dzejnieka Andreja Pumpura (22.09.1841.– 06.07.1902.) 180. dzimšanas dienai veltīti atceres brīži, dzejas lasījumi, muzikāli pārsteigumi, kā arī audio vizuāls brīvdabas gaismas un skaņas uzvedums, kas radīts pēc eposa “Lāčplēsis” motīviem. Vairāk par svētku programmu un pasākumiem lasiet šeit.

Kultūras namā «Wiktorija» gaidāma «Liepājas Mākslas foruma» kino diena

2021. gada 25. septembrī liepājnieku iemīļotajā Kultūras namā “Wiktorija” sadarbībā ar daudzpusīgo “Rīgas Starptautisko kino festivālu” notiks “Liepājas Mākslas foruma” kino diena. Skatītājiem tiks piedāvāti trīs spēcīgi mākslas autorkino par mūžības un vispārcilvēciskām tēmām, kas vientulības un vienaldzības laikmetā noteikti neatstās vienaldzīgos. Plašāka informācija šeit.

Rīgā notiks Latvijas stand-up komiķu lielkoncerts «Stand Up Autumn Hits»

Rudens iestāšanās nav iemesls skumt! Rīgas Stand Up aicina visus komēdijas cienītājus 25.septembrī pulksten 19:00 uz Baltijā lielāko konferenču centru ATTA CENTRE (Krasta ielā 60), kur notiks Latvijas stand-up komiķu lielkoncerts "Stand Up Autumn Hits". Vairāk informācijas šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50807595sec.